Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How many quarters are there in
Answer:_______________ |
| 2) How many sixths are there in
Answer:_______________ |
| 3) How many fifths are there in
Answer:_______________ |
| 4) How many tenths are there in
Answer:_______________ |
| 5) How many quarters are there in
Answer:_______________ |
| 6) How many sixths are there in
Answer:_______________ |
| 7) How many fifths are there in
Answer:_______________ |
| 8) How many tenths are there in
Answer:_______________ |
| 9) How many quarters are there in
Answer:_______________ |
| 10) How many sixths are there in
Answer:_______________ |
| 1) How many quarters are there in Answer: 18 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 4 x 4 = 16 Step 3: 16 + 2 = 18 Step 4: = There are 18 quarters. |
| 2) How many sixths are there in Answer: 58 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 9 x 6 = 54 Step 3: 54 + 4 = 58 Step 4: = There are 58 sixths. |
| 3) How many fifths are there in Answer: 11 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 2 x 5 = 10 Step 3: 10 + 1 = 11 Step 4: = There are 11 fifths. |
| 4) How many tenths are there in Answer: 18 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 1 x 10 = 10 Step 3: 10 + 8 = 18 Step 4: = There are 18 tenths. |
| 5) How many quarters are there in Answer: 14 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 3 x 4 = 12 Step 3: 12 + 2 = 14 Step 4: = There are 14 quarters. |
| 6) How many sixths are there in Answer: 34 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 5 x 6 = 30 Step 3: 30 + 4 = 34 Step 4: = There are 34 sixths. |
| 7) How many fifths are there in Answer: 49 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 9 x 5 = 45 Step 3: 45 + 4 = 49 Step 4: = There are 49 fifths. |
| 8) How many tenths are there in Answer: 26 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 2 x 10 = 20 Step 3: 20 + 6 = 26 Step 4: = There are 26 tenths. |
| 9) How many quarters are there in Answer: 30 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 7 x 4 = 28 Step 3: 28 + 2 = 30 Step 4: = There are 30 quarters. |
| 10) How many sixths are there in Answer: 46 SOLUTION 1 : Step 1: = Step 2: 7 x 6 = 42 Step 3: 42 + 4 = 46 Step 4: = There are 46 sixths. |