Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) There are 18 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there
Answer:_______________ |
| 2) There are 22 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there
Answer:_______________ |
| 3) There are 90 candies in a basket. of them are sweets and the rest are chocolates. How many chocolates are there in the basket Answer:_______________ |
| 4) There are 900 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket Answer:_______________ |
| 5) There are 88 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket Answer:_______________ |
| 6) There are 27 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there
Answer:_______________ |
| 7) There are 33 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there
Answer:_______________ |
| 8) There are 30 candies in a basket. of them are sweets and the rest are chocolates. How many chocolates are there in the basket Answer:_______________ |
| 9) There are 252 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket Answer:_______________ |
| 10) There are 32 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket Answer:_______________ |
| 1) There are 18 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there Answer: 14 SOLUTION 1 : 18 Mangoes Durians Step 1: - =
There are 14 durian puddings. |
| 2) There are 22 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there Answer: 18 SOLUTION 1 : 22 Mangoes Durians Step 1: - =
There are 18 durian puddings. |
| 3) There are 90 candies in a basket. of them are sweets and the rest are chocolates. How many chocolates are there in the basket SOLUTION 1 : 90 Sweets Chocolates Step 1: - =
There are 63 chocolates in the basket. |
| 4) There are 900 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket SOLUTION 1 : 900 Pears Oranges Step 1: - =
There are 375 oranges in the basket. |
| 5) There are 88 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket SOLUTION 1 : 88 Pears Oranges Step 1: - =
There are 33 oranges in the basket. |
| 6) There are 27 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there Answer: 21 SOLUTION 1 : 27 Mangoes Durians Step 1: - =
There are 21 durian puddings. |
| 7) There are 33 puddings in a box. of them are mango puddings and the rest of them are durian puddings. How many durian puddings are there Answer: 27 SOLUTION 1 : 33 Mangoes Durians Step 1: - =
There are 27 durian puddings. |
| 8) There are 30 candies in a basket. of them are sweets and the rest are chocolates. How many chocolates are there in the basket SOLUTION 1 : 30 Sweets Chocolates Step 1: - =
There are 21 chocolates in the basket. |
| 9) There are 252 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket SOLUTION 1 : 252 Pears Oranges Step 1: - =
There are 105 oranges in the basket. |
| 10) There are 32 fruits in a basket. of them are pears and the rest are oranges. How many oranges are there in the basket SOLUTION 1 : 32 Pears Oranges Step 1: - =
There are 12 oranges in the basket. |