Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The total volume of water in 3 jugs is 540 ml. Answer:_______________ |
| 2) The total volume of water in 3 jugs is 620 ml. Answer:_______________ |
| 3) The total volume of water in 3 jugs is 390 ml. Answer:_______________ |
| 4) The total volume of water in 3 jugs is 660 ml. Answer:_______________ |
| 5) The total volume of water in 3 jugs is 550 ml. Answer:_______________ |
| 6) The total volume of water in 3 jugs is 800 ml. Answer:_______________ |
| 7) The total volume of water in 3 jugs is 670 ml. Answer:_______________ |
| 8) The total volume of water in 3 jugs is 960 ml. Answer:_______________ |
| 9) The total volume of water in 3 jugs is 590 ml. Answer:_______________ |
| 10) The total volume of water in 3 jugs is 420 ml. Answer:_______________ |
| 1) The total volume of water in 3 jugs is 540 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 540 mâ„“ ÷ 10 = 54 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 54 mâ„“ x 6 = 324 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 324 ÷ 1000 = 0.324 â„“ The volume of water in Jug C is 0.324 â„“. |
| 2) The total volume of water in 3 jugs is 620 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 620 mâ„“ ÷ 10 = 62 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 62 mâ„“ x 6 = 372 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 372 ÷ 1000 = 0.372 â„“ The volume of water in Jug C is 0.372 â„“. |
| 3) The total volume of water in 3 jugs is 390 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 390 mâ„“ ÷ 10 = 39 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 39 mâ„“ x 6 = 234 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 234 ÷ 1000 = 0.234 â„“ The volume of water in Jug C is 0.234 â„“. |
| 4) The total volume of water in 3 jugs is 660 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 660 mâ„“ ÷ 10 = 66 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 66 mâ„“ x 6 = 396 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 396 ÷ 1000 = 0.396 â„“ The volume of water in Jug C is 0.396 â„“. |
| 5) The total volume of water in 3 jugs is 550 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 550 mâ„“ ÷ 10 = 55 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 55 mâ„“ x 6 = 330 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 330 ÷ 1000 = 0.330 â„“ The volume of water in Jug C is 0.330 â„“. |
| 6) The total volume of water in 3 jugs is 800 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 800 mâ„“ ÷ 10 = 80 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 80 mâ„“ x 6 = 480 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 480 ÷ 1000 = 0.480 â„“ The volume of water in Jug C is 0.480 â„“. |
| 7) The total volume of water in 3 jugs is 670 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 670 mâ„“ ÷ 10 = 67 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 67 mâ„“ x 6 = 402 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 402 ÷ 1000 = 0.402 â„“ The volume of water in Jug C is 0.402 â„“. |
| 8) The total volume of water in 3 jugs is 960 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 960 mâ„“ ÷ 10 = 96 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 96 mâ„“ x 6 = 576 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 576 ÷ 1000 = 0.576 â„“ The volume of water in Jug C is 0.576 â„“. |
| 9) The total volume of water in 3 jugs is 590 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 590 mâ„“ ÷ 10 = 59 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 59 mâ„“ x 6 = 354 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 354 ÷ 1000 = 0.354 â„“ The volume of water in Jug C is 0.354 â„“. |
| 10) The total volume of water in 3 jugs is 420 ml. SOLUTION 1 : Step 1: (Volume of Jug B) 420 mâ„“ ÷ 10 = 42 mâ„“ Step 2: (Volume of Jug C) 42 mâ„“ x 6 = 252 mâ„“ Step 3: (Convert to â„“) 252 ÷ 1000 = 0.252 â„“ The volume of water in Jug C is 0.252 â„“. |