Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Write 8 millions, 4 hundreds, 7 tens and 9 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 2) Write 2 millions, 8 thousands, 5 tens and 2 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 3) Write 9 millions, 8 thousands, 3 hundreds and 3 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 4) Write 7 millions, 5 hundreds, 6 tens and 3 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 5) Write 8 millions, 6 thousands, 5 tens and 2 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 6) Write 3 millions, 6 thousands, 2 hundreds and 9 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 7) Write 5 millions, 8 hundreds, 5 tens and 8 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 8) Write 8 millions, 4 thousands, 3 tens and 3 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 9) Write 3 millions, 4 thousands, 8 hundreds and 7 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 10) Write 8 millions, 9 hundreds, 7 tens and 6 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 1) Write 8 millions, 4 hundreds, 7 tens and 9 ones in numbers. Answer: 8000479 SOLUTION 1 : Step 1: 8 x 1 000 000 = 8 000 000 8 000 000 + 400 + 70 + 9 = 8000479 |
| 2) Write 2 millions, 8 thousands, 5 tens and 2 ones in numbers. Answer: 2008052 SOLUTION 1 : Step 1: 2 x 1 000 000 = 2 000 000 2 000 000 + 8 000 + 50 + 2 = 2008052 |
| 3) Write 9 millions, 8 thousands, 3 hundreds and 3 ones in numbers. Answer: 9008303 SOLUTION 1 : Step 1: 9 x 1 000 000 = 9 000 000 9 000 000 + 8 000 + 300 + 3 = 9008303 |
| 4) Write 7 millions, 5 hundreds, 6 tens and 3 ones in numbers. Answer: 7000563 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 1 000 000 = 7 000 000 7 000 000 + 500 + 60 + 3 = 7000563 |
| 5) Write 8 millions, 6 thousands, 5 tens and 2 ones in numbers. Answer: 8006052 SOLUTION 1 : Step 1: 8 x 1 000 000 = 8 000 000 8 000 000 + 6 000 + 50 + 2 = 8006052 |
| 6) Write 3 millions, 6 thousands, 2 hundreds and 9 ones in numbers. Answer: 3006209 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 1 000 000 = 3 000 000 3 000 000 + 6 000 + 200 + 9 = 3006209 |
| 7) Write 5 millions, 8 hundreds, 5 tens and 8 ones in numbers. Answer: 5000858 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 1 000 000 = 5 000 000 5 000 000 + 800 + 50 + 8 = 5000858 |
| 8) Write 8 millions, 4 thousands, 3 tens and 3 ones in numbers. Answer: 8004033 SOLUTION 1 : Step 1: 8 x 1 000 000 = 8 000 000 8 000 000 + 4 000 + 30 + 3 = 8004033 |
| 9) Write 3 millions, 4 thousands, 8 hundreds and 7 ones in numbers. Answer: 3004807 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 1 000 000 = 3 000 000 3 000 000 + 4 000 + 800 + 7 = 3004807 |
| 10) Write 8 millions, 9 hundreds, 7 tens and 6 ones in numbers. Answer: 8000976 SOLUTION 1 : Step 1: 8 x 1 000 000 = 8 000 000 8 000 000 + 900 + 70 + 6 = 8000976 |