Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Write 9 millions, 7 thousands, 3 tens and 9 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 2) Write 5 millions, 4 thousands, 4 hundreds and 6 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 3) Write 7 millions, 7 hundreds, 7 tens and 4 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 4) Write 3 millions, 8 thousands, 6 tens and 2 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 5) Write 7 millions, 5 thousands, 7 hundreds and 2 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 6) Write 5 millions, 4 hundreds, 8 tens and 6 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 7) Write 5 millions, 4 thousands, 4 tens and 6 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 8) Write 6 millions, 9 thousands, 8 hundreds and 3 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 9) Write 5 millions, 8 hundreds, 8 tens and 4 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 10) Write 3 millions, 4 thousands, 7 tens and 7 ones in numbers.
Answer:_______________ |
| 1) Write 9 millions, 7 thousands, 3 tens and 9 ones in numbers. Answer: 9007039 SOLUTION 1 : Step 1: 9 x 1 000 000 = 9 000 000 9 000 000 + 7 000 + 30 + 9 = 9007039 |
| 2) Write 5 millions, 4 thousands, 4 hundreds and 6 ones in numbers. Answer: 5004406 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 1 000 000 = 5 000 000 5 000 000 + 4 000 + 400 + 6 = 5004406 |
| 3) Write 7 millions, 7 hundreds, 7 tens and 4 ones in numbers. Answer: 7000774 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 1 000 000 = 7 000 000 7 000 000 + 700 + 70 + 4 = 7000774 |
| 4) Write 3 millions, 8 thousands, 6 tens and 2 ones in numbers. Answer: 3008062 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 1 000 000 = 3 000 000 3 000 000 + 8 000 + 60 + 2 = 3008062 |
| 5) Write 7 millions, 5 thousands, 7 hundreds and 2 ones in numbers. Answer: 7005702 SOLUTION 1 : Step 1: 7 x 1 000 000 = 7 000 000 7 000 000 + 5 000 + 700 + 2 = 7005702 |
| 6) Write 5 millions, 4 hundreds, 8 tens and 6 ones in numbers. Answer: 5000486 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 1 000 000 = 5 000 000 5 000 000 + 400 + 80 + 6 = 5000486 |
| 7) Write 5 millions, 4 thousands, 4 tens and 6 ones in numbers. Answer: 5004046 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 1 000 000 = 5 000 000 5 000 000 + 4 000 + 40 + 6 = 5004046 |
| 8) Write 6 millions, 9 thousands, 8 hundreds and 3 ones in numbers. Answer: 6009803 SOLUTION 1 : Step 1: 6 x 1 000 000 = 6 000 000 6 000 000 + 9 000 + 800 + 3 = 6009803 |
| 9) Write 5 millions, 8 hundreds, 8 tens and 4 ones in numbers. Answer: 5000884 SOLUTION 1 : Step 1: 5 x 1 000 000 = 5 000 000 5 000 000 + 800 + 80 + 4 = 5000884 |
| 10) Write 3 millions, 4 thousands, 7 tens and 7 ones in numbers. Answer: 3004077 SOLUTION 1 : Step 1: 3 x 1 000 000 = 3 000 000 3 000 000 + 4 000 + 70 + 7 = 3004077 |