Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Thamarai bought 7400 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 2) Poongodi bought 8350 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 3) Keerthi bought 5700 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 4) Nandini bought 8800 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 5) Ovini bought 5650 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 6) Poovazhagi bought 6200 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 7) Tamilselvi bought 6650 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 8) Chellamal bought 6900 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 9) Parveen bought 8500 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 10) Nandini bought 5650 CD - ROMs at 50 for
Answer:_______________ |
| 1) Thamarai bought 7400 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 7400 ÷ 50 = 148 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 148 x = Step 3: 7400 ÷ 10 = 740 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 740 x = Amount of money she made altogether → = |
| 2) Poongodi bought 8350 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 8350 ÷ 50 = 167 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 167 x = Step 3: 8350 ÷ 10 = 835 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 835 x = Amount of money she made altogether → = |
| 3) Keerthi bought 5700 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 5700 ÷ 50 = 114 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 114 x = Step 3: 5700 ÷ 10 = 570 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 570 x = Amount of money she made altogether → = |
| 4) Nandini bought 8800 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 8800 ÷ 50 = 176 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 176 x = Step 3: 8800 ÷ 10 = 880 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 880 x = Amount of money she made altogether → = |
| 5) Ovini bought 5650 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 5650 ÷ 50 = 113 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 113 x = Step 3: 5650 ÷ 10 = 565 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 565 x = Amount of money she made altogether → = |
| 6) Poovazhagi bought 6200 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 6200 ÷ 50 = 124 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 124 x = Step 3: 6200 ÷ 10 = 620 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 620 x = Amount of money she made altogether → = |
| 7) Tamilselvi bought 6650 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 6650 ÷ 50 = 133 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 133 x = Step 3: 6650 ÷ 10 = 665 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 665 x = Amount of money she made altogether → = |
| 8) Chellamal bought 6900 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 6900 ÷ 50 = 138 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 138 x = Step 3: 6900 ÷ 10 = 690 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 690 x = Amount of money she made altogether → = |
| 9) Parveen bought 8500 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 8500 ÷ 50 = 170 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 170 x = Step 3: 8500 ÷ 10 = 850 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 850 x = Amount of money she made altogether → = |
| 10) Nandini bought 5650 CD - ROMs at 50 for
SOLUTION 1 : Step 1: 5650 ÷ 50 = 113 Step 2: Amount of money she spent on buying the CDs → 113 x = Step 3: 5650 ÷ 10 = 565 Step 4: Amount of money she earned on selling the CDs : 565 x = Amount of money she made altogether → = |