Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) In a school, there were 348 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 2) In a school, there were 334 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 3) In a school, there were 342 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 4) In a school, there were 446 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 5) In a school, there were 334 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 6) In a school, there were 428 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 7) In a school, there were 304 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 8) In a school, there were 320 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 9) In a school, there were 426 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 10) In a school, there were 384 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 1) In a school, there were 348 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 348 + 46 Girls + 48 2310 girls joined
Step 1: 2310 - 48 - 348 - 46 = 1868 There were 1282 boys at first. |
| 2) In a school, there were 334 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 334 + 96 Girls + 56 2978 girls joined
Step 1: 2978 - 56 - 334 - 96 = 2492 There were 1580 boys at first. |
| 3) In a school, there were 342 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 342 + 68 Girls + 48 2938 girls joined
Step 1: 2938 - 48 - 342 - 68 = 2480 There were 1582 boys at first. |
| 4) In a school, there were 446 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 446 + 114 Girls + 28 2640 girls joined
Step 1: 2640 - 28 - 446 - 114 = 2052 There were 1472 boys at first. |
| 5) In a school, there were 334 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 334 + 96 Girls + 36 2618 girls joined
Step 1: 2618 - 36 - 334 - 96 = 2152 There were 1410 boys at first. |
| 6) In a school, there were 428 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 428 + 62 Girls + 52 2220 girls joined
Step 1: 2220 - 52 - 428 - 62 = 1678 There were 1267 boys at first. |
| 7) In a school, there were 304 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 304 + 106 Girls + 20 2586 girls joined
Step 1: 2586 - 20 - 304 - 106 = 2156 There were 1382 boys at first. |
| 8) In a school, there were 320 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 320 + 64 Girls + 50 2098 girls joined
Step 1: 2098 - 50 - 320 - 64 = 1664 There were 1152 boys at first. |
| 9) In a school, there were 426 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 426 + 48 Girls + 34 2374 girls joined
Step 1: 2374 - 34 - 426 - 48 = 1866 There were 1359 boys at first. |
| 10) In a school, there were 384 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 384 + 62 Girls + 70 2448 girls joined
Step 1: 2448 - 70 - 384 - 62 = 1932 There were 1350 boys at first. |