Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) In a school, there were 428 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 2) In a school, there were 350 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 3) In a school, there were 386 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 4) In a school, there were 358 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 5) In a school, there were 360 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 6) In a school, there were 322 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 7) In a school, there were 428 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 8) In a school, there were 424 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 9) In a school, there were 320 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 10) In a school, there were 392 more boys than girls. Answer:_______________ |
| 1) In a school, there were 428 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 428 + 130 Girls + 46 2398 girls joined
Step 1: 2398 - 46 - 428 - 130 = 1794 There were 1325 boys at first. |
| 2) In a school, there were 350 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 350 + 120 Girls + 64 2842 girls joined
Step 1: 2842 - 64 - 350 - 120 = 2308 There were 1504 boys at first. |
| 3) In a school, there were 386 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 386 + 66 Girls + 62 2234 girls joined
Step 1: 2234 - 62 - 386 - 66 = 1720 There were 1246 boys at first. |
| 4) In a school, there were 358 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 358 + 40 Girls + 66 2028 girls joined
Step 1: 2028 - 66 - 358 - 40 = 1564 There were 1140 boys at first. |
| 5) In a school, there were 360 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 360 + 74 Girls + 44 2472 girls joined
Step 1: 2472 - 44 - 360 - 74 = 1994 There were 1357 boys at first. |
| 6) In a school, there were 322 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 322 + 86 Girls + 46 2858 girls joined
Step 1: 2858 - 46 - 322 - 86 = 2404 There were 1524 boys at first. |
| 7) In a school, there were 428 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 428 + 100 Girls + 40 2068 girls joined
Step 1: 2068 - 40 - 428 - 100 = 1500 There were 1178 boys at first. |
| 8) In a school, there were 424 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 424 + 114 Girls + 34 3000 girls joined
Step 1: 3000 - 34 - 424 - 114 = 2428 There were 1638 boys at first. |
| 9) In a school, there were 320 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 320 + 64 Girls + 26 2212 girls joined
Step 1: 2212 - 26 - 320 - 64 = 1802 There were 1221 boys at first. |
| 10) In a school, there were 392 more boys than girls. SOLUTION 1 : more boys boys joined Boys 392 + 98 Girls + 22 2256 girls joined
Step 1: 2256 - 22 - 392 - 98 = 1744 There were 1264 boys at first. |