Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the value of 1 x 72
Answer:_______________ |
| 2) What is the value of 2 x 15
Answer:_______________ |
| 3) What is the value of 1 x 15
Answer:_______________ |
| 4) What is the value of 3 x 21
Answer:_______________ |
| 5) What is the value of 1 x 18
Answer:_______________ |
| 6) What is the value of 2 x 90
Answer:_______________ |
| 7) What is the value of 1 x 75
Answer:_______________ |
| 8) What is the value of 3 x 49
Answer:_______________ |
| 9) What is the value of 1 x 60
Answer:_______________ |
| 10) What is the value of 2 x 45
Answer:_______________ |
| 1) What is the value of 1 x 72 Answer: 84 SOLUTION 1 : Step 1: 1 = Step 2: x 72 = 84 The value is 84. |
| 2) What is the value of 2 x 15 Answer: 39 SOLUTION 1 : Step 1: 2 = Step 2: x 15 = 39 The value is 39. |
| 3) What is the value of 1 x 15 Answer: 25 SOLUTION 1 : Step 1: 1 = Step 2: x 15 = 25 The value is 25. |
| 4) What is the value of 3 x 21 Answer: 75 SOLUTION 1 : Step 1: 3 = Step 2: x 21 = 75 The value is 75. |
| 5) What is the value of 1 x 18 Answer: 21 SOLUTION 1 : Step 1: 1 = Step 2: x 18 = 21 The value is 21. |
| 6) What is the value of 2 x 90 Answer: 234 SOLUTION 1 : Step 1: 2 = Step 2: x 90 = 234 The value is 234. |
| 7) What is the value of 1 x 75 Answer: 125 SOLUTION 1 : Step 1: 1 = Step 2: x 75 = 125 The value is 125. |
| 8) What is the value of 3 x 49 Answer: 175 SOLUTION 1 : Step 1: 3 = Step 2: x 49 = 175 The value is 175. |
| 9) What is the value of 1 x 60 Answer: 70 SOLUTION 1 : Step 1: 1 = Step 2: x 60 = 70 The value is 70. |
| 10) What is the value of 2 x 45 Answer: 117 SOLUTION 1 : Step 1: 2 = Step 2: x 45 = 117 The value is 117. |