Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Ovini took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 2) Panimalar took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 3) Mithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 4) Ovini took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 5) Poongodi took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 6) Haritha took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 7) Chithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 8) Keerthi took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 9) Savithri took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 10) Chithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. Answer:_______________ |
| 1) Ovini took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 12 + 5 = 17 h Step 2, add up the number of minutes: 14 + = 29 mins Step 3: 17 h + 29 mins = 1729 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 1729 h. |
| 2) Panimalar took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 3 + 3 = 6 h Step 2, add up the number of minutes: 28 + = 58 mins Step 3: 6 h + 58 mins = 0658 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 0658 h. |
| 3) Mithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 16 + 5 = 21 h Step 2, add up the number of minutes: 29 + = 41 mins Step 3: 21 h + 41 mins = 2141 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 2141 h. |
| 4) Ovini took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 1 + 4 = 5 h Step 2, add up the number of minutes: 17 + = 32 mins Step 3: 5 h + 32 mins = 0532 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 0532 h. |
| 5) Poongodi took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 13 + 5 = 18 h Step 2, add up the number of minutes: 26 + = 41 mins Step 3: 18 h + 41 mins = 1841 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 1841 h. |
| 6) Haritha took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 1 + 4 = 5 h Step 2, add up the number of minutes: 10 + = 40 mins Step 3: 5 h + 40 mins = 0540 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 0540 h. |
| 7) Chithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 13 + 3 = 16 h Step 2, add up the number of minutes: 24 + = 36 mins Step 3: 16 h + 36 mins = 1636 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 1636 h. |
| 8) Keerthi took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 2 + 5 = 7 h Step 2, add up the number of minutes: 19 + = 49 mins Step 3: 7 h + 49 mins = 0749 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 0749 h. |
| 9) Savithri took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 12 + 5 = 17 h Step 2, add up the number of minutes: 19 + = 31 mins Step 3: 17 h + 31 mins = 1731 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 1731 h. |
| 10) Chithra took a plane from Singapore to Taiwan. What time did the plane arrive in Taiwan Leave your answer in 24-hour format. SOLUTION 1 : Step 1, add up the number of hours: 3 + 5 = 8 h Step 2, add up the number of minutes: 20 + = 40 mins Step 3: 8 h + 40 mins = 0840 h (In 24-hr format) The plane arrived in Taiwan at 0840 h. |