Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Thamarai takes 94 minutes to complete the homework.
Answer:_______________ |
| 2) Barathan started practising on the violin at 8.30 am to 10.26 am. Answer:_______________ |
| 3) Anand started practising on the violin at 10.30 am and stopped at 11 am. Answer:_______________ |
| 4) Kalai takes 1 hr 25 min to complete the homework.
Answer:_______________ |
| 5) Tulasi takes 85 minutes to complete the homework.
Answer:_______________ |
| 6) Raj started practising on the violin at 8.24 am to 11.50 am. Answer:_______________ |
| 7) Kalai started practising on the violin at 10.30 am and stopped at 11 am. Answer:_______________ |
| 8) Moorthi takes 1 hr 25 min to complete the homework.
Answer:_______________ |
| 9) Ramani takes 85 minutes to complete the homework.
Answer:_______________ |
| 10) Chidambaram started practising on the violin at 8.14 am to 10.58 am. Answer:_______________ |
| 1) Thamarai takes 94 minutes to complete the homework. Answer: Anand |
| 2) Barathan started practising on the violin at 8.30 am to 10.26 am. Answer: Barathan |
| 3) Anand started practising on the violin at 10.30 am and stopped at 11 am. Answer: Indra |
| 4) Kalai takes 1 hr 25 min to complete the homework. Answer: Kalai |
| 5) Tulasi takes 85 minutes to complete the homework. Answer: Sriram |
| 6) Raj started practising on the violin at 8.24 am to 11.50 am. Answer: Raj |
| 7) Kalai started practising on the violin at 10.30 am and stopped at 11 am. Answer: Mithra |
| 8) Moorthi takes 1 hr 25 min to complete the homework. Answer: Moorthi |
| 9) Ramani takes 85 minutes to complete the homework. Answer: Moorthi |
| 10) Chidambaram started practising on the violin at 8.14 am to 10.58 am. Answer: Chidambaram |