Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What number is 530 less than 1352 ( ) |
| 2) What number is 340 less than 4390 ( ) |
| 3) What number is 760 less than 5464 ( ) |
| 4) What number is 650 less than 4534 ( ) |
| 5) What number is 690 less than 2760 ( ) |
| 6) What number is 820 less than 4464 ( ) |
| 7) What number is 200 less than 7052 ( ) |
| 8) What number is 660 less than 3204 ( ) |
| 9) What number is 610 less than 2422 ( ) |
| 10) What number is 540 less than 2882 ( ) |
| 1) What number is 530 less than 1352 Answer: 4 SOLUTION 1 : 1352 - 530 = 822 The number is 822. |
| 2) What number is 340 less than 4390 Answer: 1 SOLUTION 1 : 4390 - 340 = 4050 The number is 4050. |
| 3) What number is 760 less than 5464 Answer: 1 SOLUTION 1 : 5464 - 760 = 4704 The number is 4704. |
| 4) What number is 650 less than 4534 Answer: 3 SOLUTION 1 : 4534 - 650 = 3884 The number is 3884. |
| 5) What number is 690 less than 2760 Answer: 4 SOLUTION 1 : 2760 - 690 = 2070 The number is 2070. |
| 6) What number is 820 less than 4464 Answer: 3 SOLUTION 1 : 4464 - 820 = 3644 The number is 3644. |
| 7) What number is 200 less than 7052 Answer: 4 SOLUTION 1 : 7052 - 200 = 6852 The number is 6852. |
| 8) What number is 660 less than 3204 Answer: 2 SOLUTION 1 : 3204 - 660 = 2544 The number is 2544. |
| 9) What number is 610 less than 2422 Answer: 4 SOLUTION 1 : 2422 - 610 = 1812 The number is 1812. |
| 10) What number is 540 less than 2882 Answer: 4 SOLUTION 1 : 2882 - 540 = 2342 The number is 2342. |