Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Judy has a rectangular piece of cardboard, 42 cm by 10 cm. 42 cm
cm Answer:_______________ |
| 2) Judy has a rectangular piece of cardboard, 62 cm by 12 cm. 62 cm
cm Answer:_______________ |
| 3) Judy has a rectangular piece of cardboard, 72 cm by 10 cm. 72 cm
cm Answer:_______________ |
| 4) Judy has a rectangular piece of cardboard, 32 cm by 10 cm. 32 cm
cm Answer:_______________ |
| 5) Judy has a rectangular piece of cardboard, 78 cm by 8 cm. 78 cm
cm Answer:_______________ |
| 6) Judy has a rectangular piece of cardboard, 18 cm by 6 cm. 18 cm
cm Answer:_______________ |
| 7) Judy has a rectangular piece of cardboard, 24 cm by 16 cm. 24 cm
cm Answer:_______________ |
| 8) Judy has a rectangular piece of cardboard, 16 cm by 20 cm. 16 cm
cm Answer:_______________ |
| 9) Judy has a rectangular piece of cardboard, 70 cm by 14 cm. 70 cm
cm Answer:_______________ |
| 10) Judy has a rectangular piece of cardboard, 28 cm by 13 cm. 28 cm
cm Answer:_______________ |
| 1) Judy has a rectangular piece of cardboard, 42 cm by 10 cm. 42 cm
Answer: 62 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 42 ÷ 2 = 21 The perimeter is 62 cm. |
| 2) Judy has a rectangular piece of cardboard, 62 cm by 12 cm. 62 cm
Answer: 86 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 62 ÷ 2 = 31 The perimeter is 86 cm. |
| 3) Judy has a rectangular piece of cardboard, 72 cm by 10 cm. 72 cm
Answer: 92 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 72 ÷ 2 = 36 The perimeter is 92 cm. |
| 4) Judy has a rectangular piece of cardboard, 32 cm by 10 cm. 32 cm
Answer: 52 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 32 ÷ 2 = 16 The perimeter is 52 cm. |
| 5) Judy has a rectangular piece of cardboard, 78 cm by 8 cm. 78 cm
Answer: 94 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 78 ÷ 2 = 39 The perimeter is 94 cm. |
| 6) Judy has a rectangular piece of cardboard, 18 cm by 6 cm. 18 cm
Answer: 30 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 18 ÷ 2 = 9 The perimeter is 30 cm. |
| 7) Judy has a rectangular piece of cardboard, 24 cm by 16 cm. 24 cm
Answer: 56 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 24 ÷ 2 = 12 The perimeter is 56 cm. |
| 8) Judy has a rectangular piece of cardboard, 16 cm by 20 cm. 16 cm
Answer: 56 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 16 ÷ 2 = 8 The perimeter is 56 cm. |
| 9) Judy has a rectangular piece of cardboard, 70 cm by 14 cm. 70 cm
Answer: 98 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 70 ÷ 2 = 35 The perimeter is 98 cm. |
| 10) Judy has a rectangular piece of cardboard, 28 cm by 13 cm. 28 cm
Answer: 54 cm SOLUTION 1 : Step 1: After cutting into half : 28 ÷ 2 = 14 The perimeter is 54 cm. |