Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is the perimeter of a square if each side is 15 cm ( ) |
| 2) What is the perimeter of a square if each side is 40 cm ( ) |
| 3) What is the perimeter of a square if each side is 80 cm ( ) |
| 4) What is the perimeter of a square if each side is 39 cm ( ) |
| 5) What is the perimeter of a square if each side is 20 cm ( ) |
| 6) What is the perimeter of a square if each side is 60 cm ( ) |
| 7) What is the perimeter of a square if each side is 41 cm ( ) |
| 8) What is the perimeter of a square if each side is 30 cm ( ) |
| 9) What is the perimeter of a square if each side is 38 cm ( ) |
| 10) What is the perimeter of a square if each side is 88 cm ( ) |
| 1) What is the perimeter of a square if each side is 15 cm Answer: 3 SOLUTION 1 : 15 x 4 = 60 cm The perimeter of a square is 60 cm. |
| 2) What is the perimeter of a square if each side is 40 cm Answer: 3 SOLUTION 1 : 40 x 4 = 160 cm The perimeter of a square is 160 cm. |
| 3) What is the perimeter of a square if each side is 80 cm Answer: 3 SOLUTION 1 : 80 x 4 = 320 cm The perimeter of a square is 320 cm. |
| 4) What is the perimeter of a square if each side is 39 cm Answer: 2 SOLUTION 1 : 39 x 4 = 156 cm The perimeter of a square is 156 cm. |
| 5) What is the perimeter of a square if each side is 20 cm Answer: 2 SOLUTION 1 : 20 x 4 = 80 cm The perimeter of a square is 80 cm. |
| 6) What is the perimeter of a square if each side is 60 cm Answer: 1 SOLUTION 1 : 60 x 4 = 240 cm The perimeter of a square is 240 cm. |
| 7) What is the perimeter of a square if each side is 41 cm Answer: 1 SOLUTION 1 : 41 x 4 = 164 cm The perimeter of a square is 164 cm. |
| 8) What is the perimeter of a square if each side is 30 cm Answer: 3 SOLUTION 1 : 30 x 4 = 120 cm The perimeter of a square is 120 cm. |
| 9) What is the perimeter of a square if each side is 38 cm Answer: 3 SOLUTION 1 : 38 x 4 = 152 cm The perimeter of a square is 152 cm. |
| 10) What is the perimeter of a square if each side is 88 cm Answer: 4 SOLUTION 1 : 88 x 4 = 352 cm The perimeter of a square is 352 cm. |