Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Mrs Lee walked round a rectangular field, 102 m by 87 m twice.
( ) |
| 2) Mrs Lee walked round a rectangular field, 195 m by 87 m twice.
( ) |
| 3) Mrs Lee walked round a rectangular field, 111 m by 93 m twice.
( ) |
| 4) Mrs Lee walked round a rectangular field, 118 m by 83 m twice.
( ) |
| 5) Mrs Lee walked round a rectangular field, 125 m by 62 m twice.
( ) |
| 6) Mrs Lee walked round a rectangular field, 183 m by 82 m twice.
( ) |
| 7) Mrs Lee walked round a rectangular field, 178 m by 89 m twice.
( ) |
| 8) Mrs Lee walked round a rectangular field, 197 m by 86 m twice.
( ) |
| 9) Mrs Lee walked round a rectangular field, 164 m by 64 m twice.
( ) |
| 10) Mrs Lee walked round a rectangular field, 137 m by 79 m twice.
( ) |
| 1) Mrs Lee walked round a rectangular field, 102 m by 87 m twice.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 102 + 102 + 87 + 87 = 378 m She walked 756 m. |
| 2) Mrs Lee walked round a rectangular field, 195 m by 87 m twice.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 195 + 195 + 87 + 87 = 564 m She walked 1128 m. |
| 3) Mrs Lee walked round a rectangular field, 111 m by 93 m twice.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 111 + 111 + 93 + 93 = 408 m She walked 816 m. |
| 4) Mrs Lee walked round a rectangular field, 118 m by 83 m twice.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 118 + 118 + 83 + 83 = 402 m She walked 804 m. |
| 5) Mrs Lee walked round a rectangular field, 125 m by 62 m twice.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 125 + 125 + 62 + 62 = 374 m She walked 748 m. |
| 6) Mrs Lee walked round a rectangular field, 183 m by 82 m twice.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 183 + 183 + 82 + 82 = 530 m She walked 1060 m. |
| 7) Mrs Lee walked round a rectangular field, 178 m by 89 m twice.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 178 + 178 + 89 + 89 = 534 m She walked 1068 m. |
| 8) Mrs Lee walked round a rectangular field, 197 m by 86 m twice.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 197 + 197 + 86 + 86 = 566 m She walked 1132 m. |
| 9) Mrs Lee walked round a rectangular field, 164 m by 64 m twice.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 164 + 164 + 64 + 64 = 456 m She walked 912 m. |
| 10) Mrs Lee walked round a rectangular field, 137 m by 79 m twice.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: Perimeter of the field : 137 + 137 + 79 + 79 = 432 m She walked 864 m. |