Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Poovazhagi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 2) Tamilselvi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 3) Parveen went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 4) Indra went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 5) Keerthi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 6) Tamilselvi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 7) Ramani went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 8) Pavi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 9) Haritha went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 10) Poongodi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. g Answer:_______________ |
| 1) Poovazhagi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 456 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 456 g. |
| 2) Tamilselvi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 726 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 726 g. |
| 3) Parveen went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 673 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 673 g. |
| 4) Indra went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 602 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 602 g. |
| 5) Keerthi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 654 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 654 g. |
| 6) Tamilselvi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 722 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 722 g. |
| 7) Ramani went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 748 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 748 g. |
| 8) Pavi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 482 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 482 g. |
| 9) Haritha went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 604 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 604 g. |
| 10) Poongodi went to the supermarket and bought a chicken, a bottle of oil and a fish. Answer: 501 g SOLUTION 1 : Step 1: Convert 2 kg 265 g into grams as it is a common unit, 2 kg 265 g = 2265 g The mass of the chicken is 501 g. |