Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The perimeter of the rectangle is 446 cm. ( ) |
| 2) The perimeter of the rectangle is 724 cm. ( ) |
| 3) The perimeter of the rectangle is 572 cm. ( ) |
| 4) The perimeter of the rectangle is 246 cm. ( ) |
| 5) The perimeter of the rectangle is 332 cm. ( ) |
| 6) The perimeter of the rectangle is 728 cm. ( ) |
| 7) The perimeter of the rectangle is 150 cm. ( ) |
| 8) The perimeter of the rectangle is 566 cm. ( ) |
| 9) The perimeter of the rectangle is 400 cm. ( ) |
| 10) The perimeter of the rectangle is 552 cm. ( ) |
| 1) The perimeter of the rectangle is 446 cm. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 446 cm - 20 cm - 20 cm = 406 cm The length is 203 cm. |
| 2) The perimeter of the rectangle is 724 cm. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 724 cm - 4 cm - 4 cm = 716 cm The length is 358 cm. |
| 3) The perimeter of the rectangle is 572 cm. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 572 cm - 10 cm - 10 cm = 552 cm The length is 276 cm. |
| 4) The perimeter of the rectangle is 246 cm. Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: 246 cm - 12 cm - 12 cm = 222 cm The length is 111 cm. |
| 5) The perimeter of the rectangle is 332 cm. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 332 cm - 14 cm - 14 cm = 304 cm The length is 152 cm. |
| 6) The perimeter of the rectangle is 728 cm. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 728 cm - 10 cm - 10 cm = 708 cm The length is 354 cm. |
| 7) The perimeter of the rectangle is 150 cm. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 150 cm - 20 cm - 20 cm = 110 cm The length is 55 cm. |
| 8) The perimeter of the rectangle is 566 cm. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 566 cm - 8 cm - 8 cm = 550 cm The length is 275 cm. |
| 9) The perimeter of the rectangle is 400 cm. Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: 400 cm - 18 cm - 18 cm = 364 cm The length is 182 cm. |
| 10) The perimeter of the rectangle is 552 cm. Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: 552 cm - 12 cm - 12 cm = 528 cm The length is 264 cm. |