Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Panimalar and Haritha had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 2) Pavi and Panimalar had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 3) Ponnalagu and Poovazhagi had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 4) Selvanayaki and Poovazhagi had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 5) Nandini and Poovazhagi had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 6) Indra and Selvanayaki had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 7) Haritha and Chithra had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 8) Parveen and Haritha had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 9) Jeevini and Ponnalagu had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 10) Mithra and Poongodi had an equal amount of money. $ ___ Answer:_______________ |
| 1) Panimalar and Haritha had an equal amount of money. Answer: $273 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $182 Step 2: 1 unit = $182 ÷ 2 = $546 Step 3: 3 units = $546 x 3 = $273 Each of them have $273 at first. |
| 2) Pavi and Panimalar had an equal amount of money. Answer: $765 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $510 Step 2: 1 unit = $510 ÷ 2 = $1530 Step 3: 3 units = $1530 x 3 = $765 Each of them have $765 at first. |
| 3) Ponnalagu and Poovazhagi had an equal amount of money. Answer: $1134 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $756 Step 2: 1 unit = $756 ÷ 2 = $2268 Step 3: 3 units = $2268 x 3 = $1134 Each of them have $1134 at first. |
| 4) Selvanayaki and Poovazhagi had an equal amount of money. Answer: $969 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $646 Step 2: 1 unit = $646 ÷ 2 = $1938 Step 3: 3 units = $1938 x 3 = $969 Each of them have $969 at first. |
| 5) Nandini and Poovazhagi had an equal amount of money. Answer: $339 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $226 Step 2: 1 unit = $226 ÷ 2 = $678 Step 3: 3 units = $678 x 3 = $339 Each of them have $339 at first. |
| 6) Indra and Selvanayaki had an equal amount of money. Answer: $957 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $638 Step 2: 1 unit = $638 ÷ 2 = $1914 Step 3: 3 units = $1914 x 3 = $957 Each of them have $957 at first. |
| 7) Haritha and Chithra had an equal amount of money. Answer: $684 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $456 Step 2: 1 unit = $456 ÷ 2 = $1368 Step 3: 3 units = $1368 x 3 = $684 Each of them have $684 at first. |
| 8) Parveen and Haritha had an equal amount of money. Answer: $942 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $628 Step 2: 1 unit = $628 ÷ 2 = $1884 Step 3: 3 units = $1884 x 3 = $942 Each of them have $942 at first. |
| 9) Jeevini and Ponnalagu had an equal amount of money. Answer: $1194 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $796 Step 2: 1 unit = $796 ÷ 2 = $2388 Step 3: 3 units = $2388 x 3 = $1194 Each of them have $1194 at first. |
| 10) Mithra and Poongodi had an equal amount of money. Answer: $459 SOLUTION 1 : Step 1: 2 units = $306 Step 2: 1 unit = $306 ÷ 2 = $918 Step 3: 3 units = $918 x 3 = $459 Each of them have $459 at first. |