Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Keerthi had 28 more chocolates than Thamarai. Answer:_______________ |
| 2) Haritha had 275 more chocolates than Parveen. Answer:_______________ |
| 3) Jeevini had 176 more chocolates than Selvanayaki. Answer:_______________ |
| 4) Tulasi had 24 more chocolates than Jeevini. Answer:_______________ |
| 5) Ponnalagu had 241 more chocolates than Nandini. Answer:_______________ |
| 6) Swathi had 238 more chocolates than Chellamal. Answer:_______________ |
| 7) Ovini had 65 more chocolates than Parveen. Answer:_______________ |
| 8) Mithra had 44 more chocolates than Haritha. Answer:_______________ |
| 9) Indra had 276 more chocolates than Panimalar. Answer:_______________ |
| 10) Panimalar had 139 more chocolates than Haritha. Answer:_______________ |
| 1) Keerthi had 28 more chocolates than Thamarai. SOLUTION 1 : 518 Keerthi 28 more Left given away Thamarai Step 1 518 - 28 = 490
Step 3: 518 - 70 = 448 Keerthi gave away 448 chocolates. |
| 2) Haritha had 275 more chocolates than Parveen. SOLUTION 1 : 700 Haritha 275 more Left given away Parveen Step 1 700 - 275 = 425
Step 3: 700 - 85 = 615 Haritha gave away 615 chocolates. |
| 3) Jeevini had 176 more chocolates than Selvanayaki. SOLUTION 1 : 528 Jeevini 176 more Left given away Selvanayaki Step 1 528 - 176 = 352
Step 3: 528 - 88 = 440 Jeevini gave away 440 chocolates. |
| 4) Tulasi had 24 more chocolates than Jeevini. SOLUTION 1 : 492 Tulasi 24 more Left given away Jeevini Step 1 492 - 24 = 468
Step 3: 492 - 78 = 414 Tulasi gave away 414 chocolates. |
| 5) Ponnalagu had 241 more chocolates than Nandini. SOLUTION 1 : 553 Ponnalagu 241 more Left given away Nandini Step 1 553 - 241 = 312
Step 3: 553 - 39 = 514 Ponnalagu gave away 514 chocolates. |
| 6) Swathi had 238 more chocolates than Chellamal. SOLUTION 1 : 728 Swathi 238 more Left given away Chellamal Step 1 728 - 238 = 490
Step 3: 728 - 70 = 658 Swathi gave away 658 chocolates. |
| 7) Ovini had 65 more chocolates than Parveen. SOLUTION 1 : 540 Ovini 65 more Left given away Parveen Step 1 540 - 65 = 475
Step 3: 540 - 95 = 445 Ovini gave away 445 chocolates. |
| 8) Mithra had 44 more chocolates than Haritha. SOLUTION 1 : 140 Mithra 44 more Left given away Haritha Step 1 140 - 44 = 96
Step 3: 140 - 24 = 116 Mithra gave away 116 chocolates. |
| 9) Indra had 276 more chocolates than Panimalar. SOLUTION 1 : 528 Indra 276 more Left given away Panimalar Step 1 528 - 276 = 252
Step 3: 528 - 42 = 486 Indra gave away 486 chocolates. |
| 10) Panimalar had 139 more chocolates than Haritha. SOLUTION 1 : 331 Panimalar 139 more Left given away Haritha Step 1 331 - 139 = 192
Step 3: 331 - 24 = 307 Panimalar gave away 307 chocolates. |