Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) What is of 300
Answer:_______________ |
| 2) What is of 143
Answer:_______________ |
| 3) What is of 304
Answer:_______________ |
| 4) What is of 318
Answer:_______________ |
| 5) What is of 112
Answer:_______________ |
| 6) What is of 117
Answer:_______________ |
| 7) What is of 364
Answer:_______________ |
| 8) What is of 144
Answer:_______________ |
| 9) What is of 80
Answer:_______________ |
| 10) What is of 168
Answer:_______________ |
| 1) What is of 300 Answer: 125 SOLUTION 1 : Step 1: 300 x 5 = 1500 Step 2: 1500 ÷ 12 = 125 |
| 2) What is of 143 Answer: 104 SOLUTION 1 : Step 1: 143 x 8 = 1144 Step 2: 1144 ÷ 11 = 104 |
| 3) What is of 304 Answer: 190 SOLUTION 1 : Step 1: 304 x 5 = 1520 Step 2: 1520 ÷ 8 = 190 |
| 4) What is of 318 Answer: 265 SOLUTION 1 : Step 1: 318 x 5 = 1590 Step 2: 1590 ÷ 6 = 265 |
| 5) What is of 112 Answer: 84 SOLUTION 1 : Step 1: 112 x 3 = 336 Step 2: 336 ÷ 4 = 84 |
| 6) What is of 117 Answer: 78 SOLUTION 1 : Step 1: 117 x 6 = 702 Step 2: 702 ÷ 9 = 78 |
| 7) What is of 364 Answer: 208 SOLUTION 1 : Step 1: 364 x 4 = 1456 Step 2: 1456 ÷ 7 = 208 |
| 8) What is of 144 Answer: 84 SOLUTION 1 : Step 1: 144 x 7 = 1008 Step 2: 1008 ÷ 12 = 84 |
| 9) What is of 80 Answer: 72 SOLUTION 1 : Step 1: 80 x 9 = 720 Step 2: 720 ÷ 10 = 72 |
| 10) What is of 168 Answer: 14 SOLUTION 1 : Step 1: 168 x 1 = 168 Step 2: 168 ÷ 12 = 14 |