Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) When it is 1725 in Singapore, it is 1825 in Indonesia.
( ) |
| 2) When it is 1330 in Singapore, it is 1430 in Indonesia.
( ) |
| 3) When it is 1015 in Singapore, it is 1115 in Indonesia.
( ) |
| 4) When it is 1715 in Singapore, it is 1815 in Indonesia.
( ) |
| 5) When it is 1625 in Singapore, it is 1725 in Indonesia.
( ) |
| 6) When it is 1525 in Singapore, it is 1625 in Indonesia.
( ) |
| 7) When it is 1315 in Singapore, it is 1415 in Indonesia.
( ) |
| 8) When it is 1425 in Singapore, it is 1525 in Indonesia.
( ) |
| 9) When it is 1225 in Singapore, it is 1325 in Indonesia.
( ) |
| 10) When it is 1615 in Singapore, it is 1715 in Indonesia.
( ) |
| 1) When it is 1725 in Singapore, it is 1825 in Indonesia.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1520 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 1645 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1725 to 1825 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 1745 hours |
| 2) When it is 1330 in Singapore, it is 1430 in Indonesia.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 2015 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 2140 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1330 to 1430 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 2240 hours |
| 3) When it is 1015 in Singapore, it is 1115 in Indonesia.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1425 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 1550 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1015 to 1115 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 1650 hours |
| 4) When it is 1715 in Singapore, it is 1815 in Indonesia.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1625 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 1750 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1715 to 1815 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 1850 hours |
| 5) When it is 1625 in Singapore, it is 1725 in Indonesia.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 2015 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 2140 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1625 to 1725 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 2240 hours |
| 6) When it is 1525 in Singapore, it is 1625 in Indonesia.
Answer: 3 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 2020 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 2145 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1525 to 1625 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 2245 hours |
| 7) When it is 1315 in Singapore, it is 1415 in Indonesia.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 2030 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 2155 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1315 to 1415 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 2255 hours |
| 8) When it is 1425 in Singapore, it is 1525 in Indonesia.
Answer: 4 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1020 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 1145 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1425 to 1525 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 1245 hours |
| 9) When it is 1225 in Singapore, it is 1325 in Indonesia.
Answer: 2 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1625 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 1750 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1225 to 1325 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 1850 hours |
| 10) When it is 1615 in Singapore, it is 1715 in Indonesia.
Answer: 1 SOLUTION 1 : Step 1: Singapore time: 1925 flight took off Flight duration: 1h 25min Singapore time: 2050 flight reach Indonesia Step 2: Difference between Singapore & Indonesia time: 1615 to 1715 = 1 hour Therefore, 1h later, Indonesia time: 2150 hours |