Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Round off 22.46 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 2) Round off 33.52 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 3) Round off 32.49 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 4) Round off 59.64 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 5) Round off 25.55 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 6) Round off 40.73 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 7) Round off 26.46 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 8) Round off 21.62 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 9) Round off 38.45 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 10) Round off 66.72 to the nearest 1 decimal place. ( ) |
| 1) Round off 22.46 to the nearest 1 decimal place. Answer: 3 SOLUTION 1 : 6 is more than 5. Hence, we round up the number. Answer: 22.5 |
| 2) Round off 33.52 to the nearest 1 decimal place. Answer: 3 SOLUTION 1 : 2 is less than 5. Hence, we round down the number. Answer: 33.5 |
| 3) Round off 32.49 to the nearest 1 decimal place. Answer: 3 SOLUTION 1 : 9 is more than 5. Hence, we round up the number. Answer: 32.5 |
| 4) Round off 59.64 to the nearest 1 decimal place. Answer: 4 SOLUTION 1 : 4 is less than 5. Hence, we round down the number. Answer: 59.6 |
| 5) Round off 25.55 to the nearest 1 decimal place. Answer: 3 SOLUTION 1 : 5 is more than 5. Hence, we round up the number. Answer: 25.6 |
| 6) Round off 40.73 to the nearest 1 decimal place. Answer: 4 SOLUTION 1 : 3 is less than 5. Hence, we round down the number. Answer: 40.7 |
| 7) Round off 26.46 to the nearest 1 decimal place. Answer: 3 SOLUTION 1 : 6 is more than 5. Hence, we round up the number. Answer: 26.5 |
| 8) Round off 21.62 to the nearest 1 decimal place. Answer: 4 SOLUTION 1 : 2 is less than 5. Hence, we round down the number. Answer: 21.6 |
| 9) Round off 38.45 to the nearest 1 decimal place. Answer: 2 SOLUTION 1 : 5 is more than 5. Hence, we round up the number. Answer: 38.5 |
| 10) Round off 66.72 to the nearest 1 decimal place. Answer: 4 SOLUTION 1 : 2 is less than 5. Hence, we round down the number. Answer: 66.7 |