Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 2) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 3) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 4) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 5) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 6) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 7) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 8) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 9) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 10) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 1) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 105 SOLUTION 1 : Step 1: 11 = Step 2: 3 = Step 3: 78 + 27 = 105 The sum is 105. |
| 2) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 33 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 4 = Step 3: 19 + 14 = 33 The sum is 33. |
| 3) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 186 SOLUTION 1 : Step 1: 11 = Step 2: 4 = Step 3: 133 + 53 = 186 The sum is 186. |
| 4) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 82 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 9 = Step 3: 33 + 49 = 82 The sum is 82. |
| 5) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 38 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 2 = Step 3: 27 + 11 = 38 The sum is 38. |
| 6) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 147 SOLUTION 1 : Step 1: 10 = Step 2: 5 = Step 3: 94 + 53 = 147 The sum is 147. |
| 7) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 176 SOLUTION 1 : Step 1: 3 = Step 2: 12 = Step 3: 35 + 141 = 176 The sum is 176. |
| 8) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 204 SOLUTION 1 : Step 1: 10 = Step 2: 6 = Step 3: 125 + 79 = 204 The sum is 204. |
| 9) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 145 SOLUTION 1 : Step 1: 8 = Step 2: 12 = Step 3: 60 + 85 = 145 The sum is 145. |
| 10) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 32 SOLUTION 1 : Step 1: 4 = Step 2: 6 = Step 3: 13 + 19 = 32 The sum is 32. |