Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 2) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 3) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 4) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 5) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 6) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 7) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 8) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 9) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 10) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , .
Answer:_______________ |
| 1) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 70 SOLUTION 1 : Step 1: 3 = Step 2: 10 = Step 3: 17 + 53 = 70 The sum is 70. |
| 2) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 76 SOLUTION 1 : Step 1: 4 = Step 2: 3 = Step 3: 41 + 35 = 76 The sum is 76. |
| 3) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 120 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 3 = Step 3: 77 + 43 = 120 The sum is 120. |
| 4) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 30 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 3 = Step 3: 19 + 11 = 30 The sum is 30. |
| 5) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 141 SOLUTION 1 : Step 1: 9 = Step 2: 3 = Step 3: 106 + 35 = 141 The sum is 141. |
| 6) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 28 SOLUTION 1 : Step 1: 4 = Step 2: 2 = Step 3: 17 + 11 = 28 The sum is 28. |
| 7) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 138 SOLUTION 1 : Step 1: 6 = Step 2: 5 = Step 3: 73 + 65 = 138 The sum is 138. |
| 8) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 76 SOLUTION 1 : Step 1: 9 = Step 2: 1 = Step 3: 68 + 8 = 76 The sum is 76. |
| 9) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 57 SOLUTION 1 : Step 1: 8 = Step 2: 2 = Step 3: 43 + 14 = 57 The sum is 57. |
| 10) Convert the mixed numbers to improper fractions and find the sum of the numerators. , . Answer: 174 SOLUTION 1 : Step 1: 12 = Step 2: 6 = Step 3: 113 + 61 = 174 The sum is 174. |