Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Panimalar ran for 30 minutes yesterday.
( ) |
| 2) Chellamal went cycling for 20 minutes yesterday.
( ) |
| 3) Haritha went rollerblading for 10 minutes yesterday.
( ) |
| 4) Ovini practised badminton with her sister for 25 minutes yesterday.
( ) |
| 5) Haritha ran for 25 minutes yesterday.
( ) |
| 6) Tamilselvi went cycling for 35 minutes yesterday.
( ) |
| 7) Chellamal went rollerblading for 20 minutes yesterday.
( ) |
| 8) Ponnalagu practised badminton with her sister for 25 minutes yesterday.
( ) |
| 9) Ramani ran for 25 minutes yesterday.
( ) |
| 10) Ponnalagu went cycling for 15 minutes yesterday.
( ) |
| 1) Panimalar ran for 30 minutes yesterday.
Answer: 1 SOLUTION 1 : 6 h 45 min - 30 min = 6 h 15 min = 6.15 pm |
| 2) Chellamal went cycling for 20 minutes yesterday.
Answer: 1 SOLUTION 1 : 8 h 35 min - 20 min = 8 h 15 min = 8.15 pm |
| 3) Haritha went rollerblading for 10 minutes yesterday.
Answer: 2 SOLUTION 1 : 3 h 40 min - 10 min = 3 h 30 min = 3.30 pm |
| 4) Ovini practised badminton with her sister for 25 minutes yesterday.
Answer: 2 SOLUTION 1 : 7 h 50 min - 25 min = 7 h 25 min = 7.25 pm |
| 5) Haritha ran for 25 minutes yesterday.
Answer: 1 SOLUTION 1 : 9 h 45 min - 25 min = 9 h 20 min = 9.20 pm |
| 6) Tamilselvi went cycling for 35 minutes yesterday.
Answer: 4 SOLUTION 1 : 2 h 35 min - 35 min = 2 h 0 min = 2.00 pm |
| 7) Chellamal went rollerblading for 20 minutes yesterday.
Answer: 4 SOLUTION 1 : 3 h 40 min - 20 min = 3 h 20 min = 3.20 pm |
| 8) Ponnalagu practised badminton with her sister for 25 minutes yesterday.
Answer: 4 SOLUTION 1 : 5 h 50 min - 25 min = 5 h 25 min = 5.25 pm |
| 9) Ramani ran for 25 minutes yesterday.
Answer: 2 SOLUTION 1 : 11 h 45 min - 25 min = 11 h 20 min = 11.20 pm |
| 10) Ponnalagu went cycling for 15 minutes yesterday.
Answer: 1 SOLUTION 1 : 11 h 35 min - 15 min = 11 h 20 min = 11.20 pm |