Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Find the difference between 65 m and 34 m. ( ) |
| 2) Find the difference between 57 m and 26 m. ( ) |
| 3) Find the difference between 76 m and 19 m. ( ) |
| 4) Find the difference between 76 m and 26 m. ( ) |
| 5) Find the difference between 59 m and 22 m. ( ) |
| 6) Find the difference between 78 m and 43 m. ( ) |
| 7) Find the difference between 83 m and 38 m. ( ) |
| 8) Find the difference between 85 m and 30 m. ( ) |
| 9) Find the difference between 90 m and 31 m. ( ) |
| 10) Find the difference between 94 m and 29 m. ( ) |
| 1) Find the difference between 65 m and 34 m. Answer: 2 SOLUTION 1 : 65 m - 34 m = 31 m The difference is 31 m. |
| 2) Find the difference between 57 m and 26 m. Answer: 1 SOLUTION 1 : 57 m - 26 m = 31 m The difference is 31 m. |
| 3) Find the difference between 76 m and 19 m. Answer: 3 SOLUTION 1 : 76 m - 19 m = 57 m The difference is 57 m. |
| 4) Find the difference between 76 m and 26 m. Answer: 4 SOLUTION 1 : 76 m - 26 m = 50 m The difference is 50 m. |
| 5) Find the difference between 59 m and 22 m. Answer: 4 SOLUTION 1 : 59 m - 22 m = 37 m The difference is 37 m. |
| 6) Find the difference between 78 m and 43 m. Answer: 2 SOLUTION 1 : 78 m - 43 m = 35 m The difference is 35 m. |
| 7) Find the difference between 83 m and 38 m. Answer: 1 SOLUTION 1 : 83 m - 38 m = 45 m The difference is 45 m. |
| 8) Find the difference between 85 m and 30 m. Answer: 1 SOLUTION 1 : 85 m - 30 m = 55 m The difference is 55 m. |
| 9) Find the difference between 90 m and 31 m. Answer: 1 SOLUTION 1 : 90 m - 31 m = 59 m The difference is 59 m. |
| 10) Find the difference between 94 m and 29 m. Answer: 3 SOLUTION 1 : 94 m - 29 m = 65 m The difference is 65 m. |