Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The volume of a bottle of apple juice is 208 ml. ml Answer:_______________ |
| 2) The volume of a bottle of apple juice is 216 ml. ml Answer:_______________ |
| 3) The volume of a bottle of apple juice is 255 ml. ml Answer:_______________ |
| 4) The volume of a bottle of apple juice is 258 ml. ml Answer:_______________ |
| 5) The volume of a bottle of apple juice is 279 ml. ml Answer:_______________ |
| 6) The volume of a bottle of apple juice is 211 ml. ml Answer:_______________ |
| 7) The volume of a bottle of apple juice is 206 ml. ml Answer:_______________ |
| 8) The volume of a bottle of apple juice is 227 ml. ml Answer:_______________ |
| 9) The volume of a bottle of apple juice is 213 ml. ml Answer:_______________ |
| 10) The volume of a bottle of apple juice is 293 ml. ml Answer:_______________ |
| 1) The volume of a bottle of apple juice is 208 ml. Answer: 1452 ml SOLUTION 1 : Step 1, 3 bottles: 3 x 208 = 624 ml Step 2, 6 packets: 6 x 138 = 828 ml Step 3, total: 624 + 828 = 1452 ml She bought 1452 ml of the apple juice. |
| 2) The volume of a bottle of apple juice is 216 ml. Answer: 1601 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 bottles: 2 x 216 = 432 ml Step 2, 7 packets: 7 x 167 = 1169 ml Step 3, total: 432 + 1169 = 1601 ml She bought 1601 ml of the apple juice. |
| 3) The volume of a bottle of apple juice is 255 ml. Answer: 2352 ml SOLUTION 1 : Step 1, 4 bottles: 4 x 255 = 1020 ml Step 2, 9 packets: 9 x 148 = 1332 ml Step 3, total: 1020 + 1332 = 2352 ml She bought 2352 ml of the apple juice. |
| 4) The volume of a bottle of apple juice is 258 ml. Answer: 2511 ml SOLUTION 1 : Step 1, 3 bottles: 3 x 258 = 774 ml Step 2, 9 packets: 9 x 193 = 1737 ml Step 3, total: 774 + 1737 = 2511 ml She bought 2511 ml of the apple juice. |
| 5) The volume of a bottle of apple juice is 279 ml. Answer: 2172 ml SOLUTION 1 : Step 1, 4 bottles: 4 x 279 = 1116 ml Step 2, 8 packets: 8 x 132 = 1056 ml Step 3, total: 1116 + 1056 = 2172 ml She bought 2172 ml of the apple juice. |
| 6) The volume of a bottle of apple juice is 211 ml. Answer: 1445 ml SOLUTION 1 : Step 1, 3 bottles: 3 x 211 = 633 ml Step 2, 7 packets: 7 x 116 = 812 ml Step 3, total: 633 + 812 = 1445 ml She bought 1445 ml of the apple juice. |
| 7) The volume of a bottle of apple juice is 206 ml. Answer: 2425 ml SOLUTION 1 : Step 1, 5 bottles: 5 x 206 = 1030 ml Step 2, 9 packets: 9 x 155 = 1395 ml Step 3, total: 1030 + 1395 = 2425 ml She bought 2425 ml of the apple juice. |
| 8) The volume of a bottle of apple juice is 227 ml. Answer: 1838 ml SOLUTION 1 : Step 1, 4 bottles: 4 x 227 = 908 ml Step 2, 6 packets: 6 x 155 = 930 ml Step 3, total: 908 + 930 = 1838 ml She bought 1838 ml of the apple juice. |
| 9) The volume of a bottle of apple juice is 213 ml. Answer: 2811 ml SOLUTION 1 : Step 1, 5 bottles: 5 x 213 = 1065 ml Step 2, 9 packets: 9 x 194 = 1746 ml Step 3, total: 1065 + 1746 = 2811 ml She bought 2811 ml of the apple juice. |
| 10) The volume of a bottle of apple juice is 293 ml. Answer: 1426 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 bottles: 2 x 293 = 586 ml Step 2, 7 packets: 7 x 120 = 840 ml Step 3, total: 586 + 840 = 1426 ml She bought 1426 ml of the apple juice. |