Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) The capacity of a cup is 486 ml. ml Answer:_______________ |
| 2) The capacity of a cup is 499 ml. ml Answer:_______________ |
| 3) The capacity of a cup is 462 ml. ml Answer:_______________ |
| 4) The capacity of a cup is 492 ml. ml Answer:_______________ |
| 5) The capacity of a cup is 452 ml. ml Answer:_______________ |
| 6) The capacity of a cup is 462 ml. ml Answer:_______________ |
| 7) The capacity of a cup is 484 ml. ml Answer:_______________ |
| 8) The capacity of a cup is 451 ml. ml Answer:_______________ |
| 9) The capacity of a cup is 486 ml. ml Answer:_______________ |
| 10) The capacity of a cup is 476 ml. ml Answer:_______________ |
| 1) The capacity of a cup is 486 ml. Answer: 2616 ml SOLUTION 1 : Step 1, 3 cups: 3 x 486 = 1458 Step 2, 6 glasses: 6 x 193 = 1158 Step 3 : 1458 + 1158 = 2616 ml The volume of the water in the container is 2616 ml. |
| 2) The capacity of a cup is 499 ml. Answer: 2000 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 499 = 998 Step 2, 6 glasses: 6 x 167 = 1002 Step 3 : 998 + 1002 = 2000 ml The volume of the water in the container is 2000 ml. |
| 3) The capacity of a cup is 462 ml. Answer: 2004 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 462 = 924 Step 2, 6 glasses: 6 x 180 = 1080 Step 3 : 924 + 1080 = 2004 ml The volume of the water in the container is 2004 ml. |
| 4) The capacity of a cup is 492 ml. Answer: 2684 ml SOLUTION 1 : Step 1, 3 cups: 3 x 492 = 1476 Step 2, 8 glasses: 8 x 151 = 1208 Step 3 : 1476 + 1208 = 2684 ml The volume of the water in the container is 2684 ml. |
| 5) The capacity of a cup is 452 ml. Answer: 2942 ml SOLUTION 1 : Step 1, 4 cups: 4 x 452 = 1808 Step 2, 7 glasses: 7 x 162 = 1134 Step 3 : 1808 + 1134 = 2942 ml The volume of the water in the container is 2942 ml. |
| 6) The capacity of a cup is 462 ml. Answer: 1950 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 462 = 924 Step 2, 6 glasses: 6 x 171 = 1026 Step 3 : 924 + 1026 = 1950 ml The volume of the water in the container is 1950 ml. |
| 7) The capacity of a cup is 484 ml. Answer: 2336 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 484 = 968 Step 2, 8 glasses: 8 x 171 = 1368 Step 3 : 968 + 1368 = 2336 ml The volume of the water in the container is 2336 ml. |
| 8) The capacity of a cup is 451 ml. Answer: 3084 ml SOLUTION 1 : Step 1, 4 cups: 4 x 451 = 1804 Step 2, 8 glasses: 8 x 160 = 1280 Step 3 : 1804 + 1280 = 3084 ml The volume of the water in the container is 3084 ml. |
| 9) The capacity of a cup is 486 ml. Answer: 1832 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 486 = 972 Step 2, 5 glasses: 5 x 172 = 860 Step 3 : 972 + 860 = 1832 ml The volume of the water in the container is 1832 ml. |
| 10) The capacity of a cup is 476 ml. Answer: 2002 ml SOLUTION 1 : Step 1, 2 cups: 2 x 476 = 952 Step 2, 6 glasses: 6 x 175 = 1050 Step 3 : 952 + 1050 = 2002 ml The volume of the water in the container is 2002 ml. |