Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 2) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer:_______________ |
| 3) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 4) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 5) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer:_______________ |
| 6) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 7) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer:_______________ |
| 8) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 9) Arrange the following decimals in descending order.
Answer:_______________ |
| 10) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer:_______________ |
| 1) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 254.884 SOLUTION 1 : The order is 254.884, 254.844, 254.805. |
| 2) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer: 216.542 SOLUTION 1 : The order is 216.542, 216.569, 216.619. |
| 3) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 290.384 SOLUTION 1 : The order is 290.384, 290.324, 290.317. |
| 4) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 572.139 SOLUTION 1 : The order is 572.139, 572.089, 572.088. |
| 5) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer: 655.602 SOLUTION 1 : The order is 655.602, 655.612, 655.672. |
| 6) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 813.332 SOLUTION 1 : The order is 813.332, 813.312, 813.217. |
| 7) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer: 201.151 SOLUTION 1 : The order is 201.151, 201.206, 201.256. |
| 8) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 594.481 SOLUTION 1 : The order is 594.481, 594.441, 594.377. |
| 9) Arrange the following decimals in descending order.
Answer: 211.194 SOLUTION 1 : The order is 211.194, 211.164, 211.139. |
| 10) Arrange the following decimals in ascending order.
Answer: 908.813 SOLUTION 1 : The order is 908.813, 908.864, 908.954. |