Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Rei used of his money to buy a new swimwear. He also used of his money to buy glasses. If he was left with $60, how much money did he have at first $ ___ Answer:_______________ |
| 2) Uncle Bobby sold of his apples in the morning and of them in the afternoon. Given that he was left with 255 apples, how many apples did he have at first
Answer:_______________ |
| 3) Mr Winchester spent of his salary to pay the household bills and gave of his salary to his brother. In the end, he was left with $400 for himself. How much was his salary $ ___ Answer:_______________ |
| 4) Haru spent of his money on goggles and of his money on swimwear. If he was left with $66, how much money did he have at first $ ___ Answer:_______________ |
| 5) Mr Winchester spent of his salary to pay the household bills and gave of his salary to his brother. In the end, he was left with $588 for himself. How much was his salary $ ___ Answer:_______________ |
| 6) of a running track is painted red. of the track is painted yellow. Given that the remaining 3228 m of the track is painted grey, how long is the entire track m Answer:_______________ |
| 7) Uncle Bobby sold of his apples in the morning and of them in the afternoon. Given that he was left with 466 apples, how many apples did he have at first
Answer:_______________ |
| 8) of a running track is painted red. of the track is painted yellow. Given that the remaining 1539 m of the track is painted grey, how long is the entire track m Answer:_______________ |
| 9) Joe gave of his stamps to his sibling and of them to some friends.
Answer:_______________ |
| 10) Zac used of a roll of string to tie a present. He then used of the string to make decorations for a birthday party. Given that he was left with 248 cm of the string after tying the present and making the decorations, how long was the original string cm Answer:_______________ |
| 1) Rei used of his money to buy a new swimwear. He also used of his money to buy glasses. If he was left with $60, how much money did he have at first Answer: $120 SOLUTION 1 : * Glasses Left * = Swimsuit
He had $120 at first.
|
| 2) Uncle Bobby sold of his apples in the morning and of them in the afternoon. Given that he was left with 255 apples, how many apples did he have at first Answer: 510 SOLUTION 1 : A.M. P.M. 255 left Step 1: + = + = Step 2: - =
He had 510 apples at first. |
| 3) Mr Winchester spent of his salary to pay the household bills and gave of his salary to his brother. In the end, he was left with $400 for himself. How much was his salary Answer: $3200 SOLUTION 1 : Bills Brother $400 left Step 1: + = + = Step 2: - =
His salary was $3200. |
| 4) Haru spent of his money on goggles and of his money on swimwear. If he was left with $66, how much money did he have at first Answer: $154 SOLUTION 1 : Goggles Swimsuit Left Step 1: + = Step 2: - =
He had $154 at first.
|
| 5) Mr Winchester spent of his salary to pay the household bills and gave of his salary to his brother. In the end, he was left with $588 for himself. How much was his salary Answer: $1470 SOLUTION 1 : Bills Brother $588 left
Step 1: + = + = Step 2: - =
His salary was $1470. |
| 6) of a running track is painted red. of the track is painted yellow. Given that the remaining 3228 m of the track is painted grey, how long is the entire track Answer: 8608 m SOLUTION 1 : Red Yellow Grey Step 1: + = + = Step 2: - =
The entire track was 8608 m long.
|
| 7) Uncle Bobby sold of his apples in the morning and of them in the afternoon. Given that he was left with 466 apples, how many apples did he have at first Answer: 1398 SOLUTION 1 : A.M. P.M. 466 left Step 1: + = + = Step 2: - =
He had 1398 apples at first. |
| 8) of a running track is painted red. of the track is painted yellow. Given that the remaining 1539 m of the track is painted grey, how long is the entire track Answer: 12312 m SOLUTION 1 : Red Yellow Grey Step 1: + = + = Step 2: - =
The entire track was 12312 m long. |
| 9) Joe gave of his stamps to his sibling and of them to some friends. Answer: 126 SOLUTION 1 : Sibling Friends 28 left Step 1: + = + = Step 2: - =
He have 126 stamps at first. |
| 10) Zac used of a roll of string to tie a present. He then used of the string to make decorations for a birthday party. Given that he was left with 248 cm of the string after tying the present and making the decorations, how long was the original string Answer: 558 cm SOLUTION 1 : Present Deco 248 cm left Step 1: + = + = Step 2: - =
The original string was 558 cm.
|