Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Balance subtraction equation874 – = 638 – 89 ( ) |
2) Balance subtraction equation954 – = 679 – 73 ( ) |
3) Balance subtraction equation924 – = 799 – 55 ( ) |
4) Balance subtraction equation830 – = 655 – 75 ( ) |
5) Balance subtraction equation902 – = 784 – 96 ( ) |
6) Balance subtraction equation974 – = 715 – 60 ( ) |
7) Balance subtraction equation954 – = 567 – 56 ( ) |
8) Balance subtraction equation944 – = 580 – 54 ( ) |
9) Balance subtraction equation878 – = 577 – 96 ( ) |
10) Balance subtraction equation940 – = 564 – 54 ( ) |
1) Balance subtraction equation874 – = 638 – 89 Answer: 325 Answer: 2 SOLUTION 1 : step1: 638 - 89 {short:ans1} Step2: 874 - 549 {short:ans2}
|
2) Balance subtraction equation954 – = 679 – 73 Answer: 348 Answer: 1 SOLUTION 1 : step1: 679 - 73 {short:ans1} Step2: 954 - 606 {short:ans2}
|
3) Balance subtraction equation924 – = 799 – 55 Answer: 180 Answer: 2 SOLUTION 1 : step1: 799 - 55 {short:ans1} Step2: 924 - 744 {short:ans2}
|
4) Balance subtraction equation830 – = 655 – 75 Answer: 250 Answer: 1 SOLUTION 1 : step1: 655 - 75 {short:ans1} Step2: 830 - 580 {short:ans2}
|
5) Balance subtraction equation902 – = 784 – 96 Answer: 214 Answer: 1 SOLUTION 1 : step1: 784 - 96 {short:ans1} Step2: 902 - 688 {short:ans2}
|
6) Balance subtraction equation974 – = 715 – 60 Answer: 319 Answer: 4 SOLUTION 1 : step1: 715 - 60 {short:ans1} Step2: 974 - 655 {short:ans2}
|
7) Balance subtraction equation954 – = 567 – 56 Answer: 443 Answer: 3 SOLUTION 1 : step1: 567 - 56 {short:ans1} Step2: 954 - 511 {short:ans2}
|
8) Balance subtraction equation944 – = 580 – 54 Answer: 418 Answer: 4 SOLUTION 1 : step1: 580 - 54 {short:ans1} Step2: 944 - 526 {short:ans2}
|
9) Balance subtraction equation878 – = 577 – 96 Answer: 397 Answer: 1 SOLUTION 1 : step1: 577 - 96 {short:ans1} Step2: 878 - 481 {short:ans2}
|
10) Balance subtraction equation940 – = 564 – 54 Answer: 430 Answer: 3 SOLUTION 1 : step1: 564 - 54 {short:ans1} Step2: 940 - 510 {short:ans2}
|