Scroll:Whole Numbers >> Addition patterns over increasing place values >> saq (3410)
Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Complete the pattern:
- 9 = 8 - 90 = 80 - 900 = 800 - 9000 = 8000
Answer:_______________
2) Complete the pattern:
5 + 8 = 50 + 80 = 500 + 800 = 5000 + 8000 =
Answer:_______________
3) Complete the pattern:
9 + 7 = 90 + 70 = 900 + 700 = 9000 + 7000 =
Answer:_______________
4) Complete the pattern:
- 7 = 7 - 70 = 70 - 700 = 700 - 7000 = 7000
Answer:_______________
5) Complete the pattern:
9 + 4 = 90 + 40 = 900 + 400 = 9000 + 4000 =
Answer:_______________
6) Complete the pattern:
3 + 7 = 30 + 70 = 300 + 700 = 3000 + 7000 =
Answer:_______________
7) Complete the pattern:
- 7 = 1 - 70 = 10 - 700 = 100 - 7000 = 1000
Answer:_______________
8) Complete the pattern:
7 + 2 = 70 + 20 = 700 + 200 = 7000 + 2000 =
Answer:_______________
9) Complete the pattern:
8 + 6 = 80 + 60 = 800 + 600 = 8000 + 6000 =
Answer:_______________
10) Complete the pattern:
- 4 = 2 - 40 = 20 - 400 = 200 - 4000 = 2000
Answer:_______________
1) Complete the pattern:
Answer: 17 - 9 = 8 Answer: 170 - 90 = 80 Answer: 1700 - 900 = 800 Answer: 17000 - 9000 = 8000
2) Complete the pattern:
5 + 8 = Answer: 13 50 + 80 = Answer: 130 500 + 800 = Answer: 1300 5000 + 8000 = Answer: 13000
3) Complete the pattern:
9 + 7 = Answer: 16 90 + 70 = Answer: 160 900 + 700 = Answer: 1600 9000 + 7000 = Answer: 16000
4) Complete the pattern:
Answer: 14 - 7 = 7 Answer: 140 - 70 = 70 Answer: 1400 - 700 = 700 Answer: 14000 - 7000 = 7000
5) Complete the pattern:
9 + 4 = Answer: 13 90 + 40 = Answer: 130 900 + 400 = Answer: 1300 9000 + 4000 = Answer: 13000
6) Complete the pattern:
3 + 7 = Answer: 10 30 + 70 = Answer: 100 300 + 700 = Answer: 1000 3000 + 7000 = Answer: 10000
7) Complete the pattern:
Answer: 8 - 7 = 1 Answer: 80 - 70 = 10 Answer: 800 - 700 = 100 Answer: 8000 - 7000 = 1000
8) Complete the pattern:
7 + 2 = Answer: 9 70 + 20 = Answer: 90 700 + 200 = Answer: 900 7000 + 2000 = Answer: 9000
9) Complete the pattern:
8 + 6 = Answer: 14 80 + 60 = Answer: 140 800 + 600 = Answer: 1400 8000 + 6000 = Answer: 14000
10) Complete the pattern:
Answer: 6 - 4 = 2 Answer: 60 - 40 = 20 Answer: 600 - 400 = 200 Answer: 6000 - 4000 = 2000