Scroll:Whole Numbers >> Addition patterns over increasing place values >> saq (3410)
Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Complete the pattern:
7 + 8 = 70 + 80 = 700 + 800 = 7000 + 8000 =
Answer:_______________
2) Complete the pattern:
- 8 = 2 - 80 = 20 - 800 = 200 - 8000 = 2000
Answer:_______________
3) Complete the pattern:
9 + 7 = 90 + 70 = 900 + 700 = 9000 + 7000 =
Answer:_______________
4) Complete the pattern:
1 + 8 = 10 + 80 = 100 + 800 = 1000 + 8000 =
Answer:_______________
5) Complete the pattern:
- 5 = 2 - 50 = 20 - 500 = 200 - 5000 = 2000
Answer:_______________
6) Complete the pattern:
5 + 7 = 50 + 70 = 500 + 700 = 5000 + 7000 =
Answer:_______________
7) Complete the pattern:
1 + 7 = 10 + 70 = 100 + 700 = 1000 + 7000 =
Answer:_______________
8) Complete the pattern:
- 5 = 5 - 50 = 50 - 500 = 500 - 5000 = 5000
Answer:_______________
9) Complete the pattern:
4 + 6 = 40 + 60 = 400 + 600 = 4000 + 6000 =
Answer:_______________
10) Complete the pattern:
4 + 7 = 40 + 70 = 400 + 700 = 4000 + 7000 =
Answer:_______________
1) Complete the pattern:
7 + 8 = Answer: 15 70 + 80 = Answer: 150 700 + 800 = Answer: 1500 7000 + 8000 = Answer: 15000
2) Complete the pattern:
Answer: 10 - 8 = 2 Answer: 100 - 80 = 20 Answer: 1000 - 800 = 200 Answer: 10000 - 8000 = 2000
3) Complete the pattern:
9 + 7 = Answer: 16 90 + 70 = Answer: 160 900 + 700 = Answer: 1600 9000 + 7000 = Answer: 16000
4) Complete the pattern:
1 + 8 = Answer: 9 10 + 80 = Answer: 90 100 + 800 = Answer: 900 1000 + 8000 = Answer: 9000
5) Complete the pattern:
Answer: 7 - 5 = 2 Answer: 70 - 50 = 20 Answer: 700 - 500 = 200 Answer: 7000 - 5000 = 2000
6) Complete the pattern:
5 + 7 = Answer: 12 50 + 70 = Answer: 120 500 + 700 = Answer: 1200 5000 + 7000 = Answer: 12000
7) Complete the pattern:
1 + 7 = Answer: 8 10 + 70 = Answer: 80 100 + 700 = Answer: 800 1000 + 7000 = Answer: 8000
8) Complete the pattern:
Answer: 10 - 5 = 5 Answer: 100 - 50 = 50 Answer: 1000 - 500 = 500 Answer: 10000 - 5000 = 5000
9) Complete the pattern:
4 + 6 = Answer: 10 40 + 60 = Answer: 100 400 + 600 = Answer: 1000 4000 + 6000 = Answer: 10000
10) Complete the pattern:
4 + 7 = Answer: 11 40 + 70 = Answer: 110 400 + 700 = Answer: 1100 4000 + 7000 = Answer: 11000