Scroll:Whole Numbers >> Subtraction patterns over increasing place values >> saq (3417)
Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Complete the pattern:
55 - 21 = 550 - 210 = 5500 - 2100 = 55000 - 21000 =
Answer:_______________
2) Complete the pattern:
44 - 17 = 440 - 170 = 4400 - 1700 = 44000 - 17000 =
Answer:_______________
3) Complete the pattern:
42 - 11 = 420 - 110 = 4200 - 1100 = 42000 - 11000 =
Answer:_______________
4) Complete the pattern:
275 - 2 = 2750 - 20 = 27500 - 200 = 275000 - 2000 =
Answer:_______________
5) Complete the pattern:
57 - 11 = 570 - 110 = 5700 - 1100 = 57000 - 11000 =
Answer:_______________
6) Complete the pattern:
168 - 7 = 1680 - 70 = 16800 - 700 = 168000 - 7000 =
Answer:_______________
7) Complete the pattern:
50 - 12 = 500 - 120 = 5000 - 1200 = 50000 - 12000 =
Answer:_______________
8) Complete the pattern:
251 - 16 = 2510 - 160 = 25100 - 1600 = 251000 - 16000 =
Answer:_______________
9) Complete the pattern:
56 - 20 = 560 - 200 = 5600 - 2000 = 56000 - 20000 =
Answer:_______________
10) Complete the pattern:
111 - 9 = 1110 - 90 = 11100 - 900 = 111000 - 9000 =
Answer:_______________
1) Complete the pattern:
55 - 21 = Answer: 34 550 - 210 = Answer: 340 5500 - 2100 = Answer: 3400 55000 - 21000 = Answer: 34000
2) Complete the pattern:
44 - 17 = Answer: 27 440 - 170 = Answer: 270 4400 - 1700 = Answer: 2700 44000 - 17000 = Answer: 27000
3) Complete the pattern:
42 - 11 = Answer: 31 420 - 110 = Answer: 310 4200 - 1100 = Answer: 3100 42000 - 11000 = Answer: 31000
4) Complete the pattern:
275 - 2 = Answer: 273 2750 - 20 = Answer: 2730 27500 - 200 = Answer: 27300 275000 - 2000 = Answer: 273000
5) Complete the pattern:
57 - 11 = Answer: 46 570 - 110 = Answer: 460 5700 - 1100 = Answer: 4600 57000 - 11000 = Answer: 46000
6) Complete the pattern:
168 - 7 = Answer: 161 1680 - 70 = Answer: 1610 16800 - 700 = Answer: 16100 168000 - 7000 = Answer: 161000
7) Complete the pattern:
50 - 12 = Answer: 38 500 - 120 = Answer: 380 5000 - 1200 = Answer: 3800 50000 - 12000 = Answer: 38000
8) Complete the pattern:
251 - 16 = Answer: 235 2510 - 160 = Answer: 2350 25100 - 1600 = Answer: 23500 251000 - 16000 = Answer: 235000
9) Complete the pattern:
56 - 20 = Answer: 36 560 - 200 = Answer: 360 5600 - 2000 = Answer: 3600 56000 - 20000 = Answer: 36000
10) Complete the pattern:
111 - 9 = Answer: 102 1110 - 90 = Answer: 1020 11100 - 900 = Answer: 10200 111000 - 9000 = Answer: 102000