Scroll:Whole Numbers >> Multiplication patterns over increasing place values >> saq (3427)
Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Complete the pattern:
13 x 7 = 91 x 10 = 910 x 10 = 9100 x 10 =
Answer:_______________
2) Complete the pattern:
18 x 6 = 108 x 10 = 1080 x 10 = 10800 x 10 =
Answer:_______________
3) Complete the pattern:
19 x 7 = 133 x 10 = 1330 x 10 = 13300 x 10 =
Answer:_______________
4) Complete the pattern:
19 x 5 = 95 x 10 = 950 x 10 = 9500 x 10 =
Answer:_______________
5) Complete the pattern:
6 x 1 = 6 x 10 = 60 x 10 = 600 x 10 =
Answer:_______________
6) Complete the pattern:
11 x 5 = 55 x 10 = 550 x 10 = 5500 x 10 =
Answer:_______________
7) Complete the pattern:
5 x 6 = 30 x 10 = 300 x 10 = 3000 x 10 =
Answer:_______________
8) Complete the pattern:
15 x 8 = 120 x 10 = 1200 x 10 = 12000 x 10 =
Answer:_______________
9) Complete the pattern:
2 x 3 = 6 x 10 = 60 x 10 = 600 x 10 =
Answer:_______________
10) Complete the pattern:
20 x 8 = 160 x 10 = 1600 x 10 = 16000 x 10 =
Answer:_______________
1) Complete the pattern:
13 x 7 = Answer: 91 91 x 10 = Answer: 910 910 x 10 = Answer: 9100 9100 x 10 = Answer: 91000
2) Complete the pattern:
18 x 6 = Answer: 108 108 x 10 = Answer: 1080 1080 x 10 = Answer: 10800 10800 x 10 = Answer: 108000
3) Complete the pattern:
19 x 7 = Answer: 133 133 x 10 = Answer: 1330 1330 x 10 = Answer: 13300 13300 x 10 = Answer: 133000
4) Complete the pattern:
19 x 5 = Answer: 95 95 x 10 = Answer: 950 950 x 10 = Answer: 9500 9500 x 10 = Answer: 95000
5) Complete the pattern:
6 x 1 = Answer: 6 6 x 10 = Answer: 60 60 x 10 = Answer: 600 600 x 10 = Answer: 6000
6) Complete the pattern:
11 x 5 = Answer: 55 55 x 10 = Answer: 550 550 x 10 = Answer: 5500 5500 x 10 = Answer: 55000
7) Complete the pattern:
5 x 6 = Answer: 30 30 x 10 = Answer: 300 300 x 10 = Answer: 3000 3000 x 10 = Answer: 30000
8) Complete the pattern:
15 x 8 = Answer: 120 120 x 10 = Answer: 1200 1200 x 10 = Answer: 12000 12000 x 10 = Answer: 120000
9) Complete the pattern:
2 x 3 = Answer: 6 6 x 10 = Answer: 60 60 x 10 = Answer: 600 600 x 10 = Answer: 6000
10) Complete the pattern:
20 x 8 = Answer: 160 160 x 10 = Answer: 1600 1600 x 10 = Answer: 16000 16000 x 10 = Answer: 160000