Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Murugan scored fewer goals than {name3]. Murugan scored more goals than Savithri. Who scored fewer goals, Moorthi or Savithri
( ) |
| 2) Raj ran a shorter distance than Indra but a longer distance than Balaji. Who ran a shorter distance, Balaji or Indra
( ) |
| 3) Moorthi scored fewer goals than {name3]. Moorthi scored more goals than Ramani. Who scored fewer goals, Aravindh or Ramani
( ) |
| 4) Kumar ran a shorter distance than Jeevini but a longer distance than Moorthi. Who ran a shorter distance, Moorthi or Jeevini
( ) |
| 5) Narayanan scored fewer goals than {name3]. Narayanan scored more goals than Swathi. Who scored fewer goals, Prem or Swathi
( ) |
| 6) Murugan ran a shorter distance than Ovini but a longer distance than Anand. Who ran a shorter distance, Anand or Ovini
( ) |
| 7) Balaji scored fewer goals than {name3]. Balaji scored more goals than Haritha. Who scored fewer goals, Murugan or Haritha
( ) |
| 8) Pugal ran a shorter distance than Keerthi but a longer distance than Sriram. Who ran a shorter distance, Sriram or Keerthi
( ) |
| 9) Sriram scored fewer goals than {name3]. Sriram scored more goals than Savithri. Who scored fewer goals, Anand or Savithri
( ) |
| 10) Raj ran a shorter distance than Ramani but a longer distance than Kumar. Who ran a shorter distance, Kumar or Ramani
( ) |
| 1) Murugan scored fewer goals than {name3]. Murugan scored more goals than Savithri. Who scored fewer goals, Moorthi or Savithri
Answer: 2 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Murugan ran a shorter distance than Savithri.
Murugan ran a longer distance than Moorthi. Shorter Longer Murugan Moorthi Savithri
|
| 2) Raj ran a shorter distance than Indra but a longer distance than Balaji. Who ran a shorter distance, Balaji or Indra
Answer: 3 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Raj ran a shorter distance than Indra.
Raj ran a longer distance than Balaji. Shorter Longer Raj Balaji Indra
|
| 3) Moorthi scored fewer goals than {name3]. Moorthi scored more goals than Ramani. Who scored fewer goals, Aravindh or Ramani
Answer: 2 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Moorthi ran a shorter distance than Ramani.
Moorthi ran a longer distance than Aravindh. Shorter Longer Moorthi Aravindh Ramani
|
| 4) Kumar ran a shorter distance than Jeevini but a longer distance than Moorthi. Who ran a shorter distance, Moorthi or Jeevini
Answer: 1 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Kumar ran a shorter distance than Jeevini.
Kumar ran a longer distance than Moorthi. Shorter Longer Kumar Moorthi Jeevini
|
| 5) Narayanan scored fewer goals than {name3]. Narayanan scored more goals than Swathi. Who scored fewer goals, Prem or Swathi
Answer: 2 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Narayanan ran a shorter distance than Swathi.
Narayanan ran a longer distance than Prem. Shorter Longer Narayanan Prem Swathi
|
| 6) Murugan ran a shorter distance than Ovini but a longer distance than Anand. Who ran a shorter distance, Anand or Ovini
Answer: 1 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Murugan ran a shorter distance than Ovini.
Murugan ran a longer distance than Anand. Shorter Longer Murugan Anand Ovini
|
| 7) Balaji scored fewer goals than {name3]. Balaji scored more goals than Haritha. Who scored fewer goals, Murugan or Haritha
Answer: 1 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Balaji ran a shorter distance than Haritha.
Balaji ran a longer distance than Murugan. Shorter Longer Balaji Murugan Haritha
|
| 8) Pugal ran a shorter distance than Keerthi but a longer distance than Sriram. Who ran a shorter distance, Sriram or Keerthi
Answer: 1 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Pugal ran a shorter distance than Keerthi.
Pugal ran a longer distance than Sriram. Shorter Longer Pugal Sriram Keerthi
|
| 9) Sriram scored fewer goals than {name3]. Sriram scored more goals than Savithri. Who scored fewer goals, Anand or Savithri
Answer: 3 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Sriram ran a shorter distance than Savithri.
Sriram ran a longer distance than Anand. Shorter Longer Sriram Anand Savithri
|
| 10) Raj ran a shorter distance than Ramani but a longer distance than Kumar. Who ran a shorter distance, Kumar or Ramani
Answer: 3 SOLUTION 1 : Use the story to put the names in order. Raj ran a shorter distance than Ramani.
Raj ran a longer distance than Kumar. Shorter Longer Raj Kumar Ramani
|