Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Convert; 6000 grams = 6 kilograms ( ) |
| 2) Convert; 30 milligrams = 3 grams ( ) |
| 3) Which is more, 1 kilogram or 1,000 milligrams
( ) |
| 4) Which is more, 1 kilogram or 1611 milligrams
( ) |
| 5) Convert; 2000 grams = 2 kilograms ( ) |
| 6) Convert; 80 milligrams = 8 grams ( ) |
| 7) Which is more, 1 kilogram or 1,000 milligrams
( ) |
| 8) Which is more, 1 kilogram or 1442 milligrams
( ) |
| 9) Convert; 3000 grams = 3 kilograms ( ) |
| 10) Convert; 20 milligrams = 2 grams ( ) |
| 1) Convert; 6000 grams = 6 kilograms SOLUTION 1 : 6000grams = 6 kilogram |
| 2) Convert; 30 milligrams = 3 grams SOLUTION 1 : 10 milligrams = 1 gram |
| 3) Which is more, 1 kilogram or 1,000 milligrams
Answer: 1 SOLUTION 1 : 1 kilogram = 1000 milligrams |
| 4) Which is more, 1 kilogram or 1611 milligrams
Answer: 2 SOLUTION 1 : 1 kilogram = 1000 milligrams
|
| 5) Convert; 2000 grams = 2 kilograms SOLUTION 1 : 2000grams = 2 kilogram |
| 6) Convert; 80 milligrams = 8 grams SOLUTION 1 : 10 milligrams = 1 gram |
| 7) Which is more, 1 kilogram or 1,000 milligrams
Answer: 3 SOLUTION 1 : 1 kilogram = 1000 milligrams |
| 8) Which is more, 1 kilogram or 1442 milligrams
Answer: 3 SOLUTION 1 : 1 kilogram = 1000 milligrams
|
| 9) Convert; 3000 grams = 3 kilograms SOLUTION 1 : 3000grams = 3 kilogram |
| 10) Convert; 20 milligrams = 2 grams SOLUTION 1 : 10 milligrams = 1 gram |