Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Some friends played a angry bird game and recorded their scores.
Which girl get more score
( ) | ||||||||||||
| 2) Tomas looked at the average Football attendance each month.
Which month had the highest attendance
( ) | ||||||||||||
| 3) Which words make this statement true 85828 ____ 7463
( ) |
| 4) Which words make this statement true 81 , 417 ____ 81 , 425
( ) |
| 5) Which words make this statement true 71 , 687 ____ 71 , 687
( ) |
| 6) Some friends played a angry bird game and recorded their scores.
Which girl get more score
( ) | ||||||||||||
| 7) Tomas looked at the average Football attendance each month.
Which month had the highest attendance
( ) | ||||||||||||
| 8) Which words make this statement true 88893 ____ 9799
( ) |
| 9) Which words make this statement true 52 , 415 ____ 52 , 445
( ) |
| 10) Which words make this statement true 11 , 543 ____ 11 , 543
( ) |
| 1) Some friends played a angry bird game and recorded their scores.
Which girl get more score
Answer: 2 | ||||||||||||
| 2) Tomas looked at the average Football attendance each month.
Which month had the highest attendance
Answer: 1 | ||||||||||||
| 3) Which words make this statement true 85828 ____ 7463
Answer: 3 |
| 4) Which words make this statement true 81 , 417 ____ 81 , 425
Answer: 3 |
| 5) Which words make this statement true 71 , 687 ____ 71 , 687
Answer: 1 |
| 6) Some friends played a angry bird game and recorded their scores.
Which girl get more score
Answer: 2 | ||||||||||||
| 7) Tomas looked at the average Football attendance each month.
Which month had the highest attendance
Answer: 4 | ||||||||||||
| 8) Which words make this statement true 88893 ____ 9799
Answer: 2 |
| 9) Which words make this statement true 52 , 415 ____ 52 , 445
Answer: 1 |
| 10) Which words make this statement true 11 , 543 ____ 11 , 543
Answer: 2 |