Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How much money does Anand need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
Answer:_______________ |
| 2) How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
Answer:_______________ |
| 3) Kalai has 313.00 How much money will Kalai have left if he buys a can of corn and a can of soup
Answer:_______________ |
| 4) Panimalar has
Answer:_______________ |
| 5) How much more does a muffin cost than a chocolate-chip biscuit
Answer:_______________ |
| 6) How much money does Karna need to buy a fleece blanket and a beach towel
Answer:_______________ |
| 7) How much money does Barathan need to buy a fleece blanket and a beach towel
Answer:_______________ |
| 8) How much money does Kumar need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
Answer:_______________ |
| 9) How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
Answer:_______________ |
| 10) Prem has 270.00 How much money will Prem have left if he buys a can of corn and a can of soup
Answer:_______________ |
| 1) How much money does Anand need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
SOLUTION 1 : How much money does Anand need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
Find the total cost of a lawn mower, a ladder, and a rake.
Anand need |
| 2) How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
SOLUTION 1 : How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
Subtract the price of a green emerald bead from the price of a star-shaped silver bead.
A star-shaped silver bead costs
|
| 3) Kalai has 313.00 How much money will Kalai have left if he buys a can of corn and a can of soup
SOLUTION 1 : Kalai has 313.00 How much money will Kalai have left if he buys a can of corn and a can of soup
Find the total cost of a can of corn and a can of soup.
Now subtract the total cost from the starting amount.
Kalai will have 225.00 left. |
| 4) Panimalar has
SOLUTION 1 : Panimalar has
Now subtract the total cost from the starting amount.
|
| 5) How much more does a muffin cost than a chocolate-chip biscuit
SOLUTION 1 : How much more does a muffin cost than a chocolate-chip biscuit
A muffin costs |
| 6) How much money does Karna need to buy a fleece blanket and a beach towel
SOLUTION 1 : How much money does Karna need to buy a fleece blanket and a beach towel
Add the price of a fleece blanket and the price of a beach towel:
|
| 7) How much money does Barathan need to buy a fleece blanket and a beach towel
SOLUTION 1 : How much money does Barathan need to buy a fleece blanket and a beach towel
Add the price of a fleece blanket and the price of a beach towel:
|
| 8) How much money does Kumar need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
SOLUTION 1 : How much money does Kumar need to buy a lawn mower, a ladder, and a rake
Find the total cost of a lawn mower, a ladder, and a rake.
Kumar need |
| 9) How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
SOLUTION 1 : How much more does a star-shaped silver bead cost than a green emerald bead
Subtract the price of a green emerald bead from the price of a star-shaped silver bead.
A star-shaped silver bead costs
|
| 10) Prem has 270.00 How much money will Prem have left if he buys a can of corn and a can of soup
SOLUTION 1 : Prem has 270.00 How much money will Prem have left if he buys a can of corn and a can of soup
Find the total cost of a can of corn and a can of soup.
Now subtract the total cost from the starting amount.
Prem will have 232.00 left. |