Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How much money does Kumar need to buy 7 samsung phone
Answer:_______________ |
| 2) How much money does Tamilselvi need to buy 9 duck stamps
Answer:_______________ |
| 3) How much money does Thamarai need to buy 2 souvenir spoons and 3 plastic crab
Answer:_______________ |
| 4) How much money does Tulasi need to buy 6 green coloured pencil and 5 eraserbox
Answer:_______________ |
| 5) How much money does Anand need to buy 2 samsung phone
Answer:_______________ |
| 6) How much money does Ponnalagu need to buy 2 duck stamps
Answer:_______________ |
| 7) How much money does Jeevini need to buy 4 souvenir spoons and 7 plastic crab
Answer:_______________ |
| 8) How much money does Swathi need to buy 3 green coloured pencil and 6 eraserbox
Answer:_______________ |
| 9) How much money does Aravindh need to buy 3 samsung phone
Answer:_______________ |
| 10) How much money does Keerthi need to buy 3 duck stamps
Answer:_______________ |
| 1) How much money does Kumar need to buy 7 samsung phone
SOLUTION 1 : How much money does Kumar need to buy 7 samsung phone
Find the total cost of a can of corn and a can of soup.
Kumar need 47628.00 |
| 2) How much money does Tamilselvi need to buy 9 duck stamps
SOLUTION 1 : How much money does Tamilselvi need to buy 9 duck stamps
Find the total cost of 9 duck stamps by multiplying 9 times the price of a duck stamp.
Tamilselvi needs 36 |
| 3) How much money does Thamarai need to buy 2 souvenir spoons and 3 plastic crab
SOLUTION 1 : How much money does Thamarai need to buy 2 souvenir spoons and 3 plastic crab
Now find cost of 3 plasticcrab
Now find tthe total cost
Thamarai needs |
| 4) How much money does Tulasi need to buy 6 green coloured pencil and 5 eraserbox
SOLUTION 1 : How much money does Tulasi need to buy 6 green coloured pencil and 5 eraserbox
Find the cost of 6 green coloured pencil
Find the cost of 5 eraser boxs
Now find the total cost.
Tulasi need |
| 5) How much money does Anand need to buy 2 samsung phone
SOLUTION 1 : How much money does Anand need to buy 2 samsung phone
Find the total cost of a can of corn and a can of soup.
Anand need 17174.00 |
| 6) How much money does Ponnalagu need to buy 2 duck stamps
SOLUTION 1 : How much money does Ponnalagu need to buy 2 duck stamps
Find the total cost of 2 duck stamps by multiplying 2 times the price of a duck stamp.
Ponnalagu needs 14 |
| 7) How much money does Jeevini need to buy 4 souvenir spoons and 7 plastic crab
SOLUTION 1 : How much money does Jeevini need to buy 4 souvenir spoons and 7 plastic crab
Now find cost of 7 plasticcrab
Now find tthe total cost
Jeevini needs |
| 8) How much money does Swathi need to buy 3 green coloured pencil and 6 eraserbox
SOLUTION 1 : How much money does Swathi need to buy 3 green coloured pencil and 6 eraserbox
Find the cost of 3 green coloured pencil
Find the cost of 6 eraser boxs
Now find the total cost.
Swathi need |
| 9) How much money does Aravindh need to buy 3 samsung phone
SOLUTION 1 : How much money does Aravindh need to buy 3 samsung phone
Find the total cost of a can of corn and a can of soup.
Aravindh need 27903.00 |
| 10) How much money does Keerthi need to buy 3 duck stamps
SOLUTION 1 : How much money does Keerthi need to buy 3 duck stamps
Find the total cost of 3 duck stamps by multiplying 3 times the price of a duck stamp.
Keerthi needs 9 |