Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) In 1,094 what digit is in the hundreds place
( ) |
| 2) In 3,059 what digit is in the hundreds place
( ) |
| 3) In 1,637 what digit is in the 7 place
( ) |
| 4) In 6,108 what digit is in the tens place
( ) |
| 5) In 5,932 what digit is in the thousands place
( ) |
| 6) In 7,268 what digit is in the hundreds place
( ) |
| 7) In 1,687 what digit is in the hundreds place
( ) |
| 8) In 3,157 what digit is in the hundreds place
( ) |
| 9) In 9,250 what digit is in the 0 place
( ) |
| 10) In 5,348 what digit is in the tens place
( ) |
| 1) In 1,094 what digit is in the hundreds place
Answer: 2 SOLUTION 1 : Remember the place values:
0 is in the hundreds place.
|
| 2) In 3,059 what digit is in the hundreds place
Answer: 2 SOLUTION 1 : Remember the place values:
0 is in the hundreds place.
|
| 3) In 1,637 what digit is in the 7 place
Answer: 2 SOLUTION 1 : Remember the place values:
7 is in the Units place.
|
| 4) In 6,108 what digit is in the tens place
Answer: 2 SOLUTION 1 : Remember the place values:
0 is in the tens place.
|
| 5) In 5,932 what digit is in the thousands place
Answer: 2 SOLUTION 1 : Remember the place values:
5 is in the thousands place.
|
| 6) In 7,268 what digit is in the hundreds place
Answer: 3 SOLUTION 1 : Remember the place values:
2 is in the hundreds place.
|
| 7) In 1,687 what digit is in the hundreds place
Answer: 3 SOLUTION 1 : Remember the place values:
6 is in the hundreds place.
|
| 8) In 3,157 what digit is in the hundreds place
Answer: 1 SOLUTION 1 : Remember the place values:
1 is in the hundreds place.
|
| 9) In 9,250 what digit is in the 0 place
Answer: 4 SOLUTION 1 : Remember the place values:
0 is in the Units place.
|
| 10) In 5,348 what digit is in the tens place
Answer: 3 SOLUTION 1 : Remember the place values:
4 is in the tens place.
|