Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) How do you write this number using words 7933
( ) |
| 2) How do you write this number using digits One Thousand and Two Hundred And Seventy Six
( ) |
| 3) How do you write this number using digits Six Thousand and Nine Hundred And Sixty Two
( ) |
| 4) How do you write this number using words 5449
( ) |
| 5) How do you write this number using digits Two Thousand and Eight Hundred And Sixty Four
( ) |
| 6) How do you write this number using digits Eight Thousand and Nine Hundred And Ninety
( ) |
| 7) How do you write this number using words 2918
( ) |
| 8) How do you write this number using digits One Thousand and Four Hundred And Thirty Four
( ) |
| 9) How do you write this number using digits One Thousand and Three Hundred And Seventy Eight
( ) |
| 10) How do you write this number using words 6506
( ) |
| 1) How do you write this number using words 7933
Answer: 4 |
| 2) How do you write this number using digits One Thousand and Two Hundred And Seventy Six
Answer: 4 |
| 3) How do you write this number using digits Six Thousand and Nine Hundred And Sixty Two Answer: 6962 |
| 4) How do you write this number using words 5449
Answer: 3 |
| 5) How do you write this number using digits Two Thousand and Eight Hundred And Sixty Four
Answer: 4 |
| 6) How do you write this number using digits Eight Thousand and Nine Hundred And Ninety Answer: 8990 |
| 7) How do you write this number using words 2918
Answer: 1 |
| 8) How do you write this number using digits One Thousand and Four Hundred And Thirty Four
Answer: 3 |
| 9) How do you write this number using digits One Thousand and Three Hundred And Seventy Eight Answer: 1378 |
| 10) How do you write this number using words 6506
Answer: 3 |