Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Thamarai and his mother went to the grocery store to buy milk and ice cream. The milk cost
Answer:_______________ |
| 2) Selvanayaki and Keerthi went to an ice cream shop together. Selvanayaki's waffle cone cost
Answer:_______________ |
| 3) A man is buying bread at the grocery store. The name-brand bread is on sale for
Answer:_______________ |
| 4) Keerthi spent the day at a funfair. The admission ticket cost
Answer:_______________ |
| 5) The regular price of a power drill is Answer:_______________ |
| 6) The regular price for a three-ring binder is Answer:_______________ |
| 7) Poongodi and his mother went to the grocery store to buy milk and ice cream. The milk cost
Answer:_______________ |
| 8) Tulasi and Indra went to an ice cream shop together. Tulasi's waffle cone cost
Answer:_______________ |
| 9) A man is buying bread at the grocery store. The name-brand bread is on sale for
Answer:_______________ |
| 10) Kumutha spent the day at a funfair. The admission ticket cost
Answer:_______________ |
| 1) Thamarai and his mother went to the grocery store to buy milk and ice cream. The milk cost
SOLUTION 1 : Add:
|
| 2) Selvanayaki and Keerthi went to an ice cream shop together. Selvanayaki's waffle cone cost
SOLUTION 1 : Add:
|
| 3) A man is buying bread at the grocery store. The name-brand bread is on sale for
SOLUTION 1 : Subtract:
|
| 4) Keerthi spent the day at a funfair. The admission ticket cost
SOLUTION 1 : Add:
|
| 5) The regular price of a power drill is SOLUTION 1 : Subtract:
|
| 6) The regular price for a three-ring binder is SOLUTION 1 : Subtract:
|
| 7) Poongodi and his mother went to the grocery store to buy milk and ice cream. The milk cost
SOLUTION 1 : Add:
|
| 8) Tulasi and Indra went to an ice cream shop together. Tulasi's waffle cone cost
SOLUTION 1 : Add:
|
| 9) A man is buying bread at the grocery store. The name-brand bread is on sale for
SOLUTION 1 : Subtract:
|
| 10) Kumutha spent the day at a funfair. The admission ticket cost
SOLUTION 1 : Add:
|