Scroll:Positions >> Location in a three-by-three grid >> mcq (3721)
Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
1) Find the Orange.
1) Centre Left 2) Centre Right 3) Top Left 4) Bottom Left 5) Top Centre 6) Centre 7) Bottom Right 8) Bottom Centre 9) Top Right
( )
2) Find the Keyboard.
1) Centre Left 2) Top Centre 3) Bottom Centre 4) Centre Right 5) Top Left 6) Centre 7) Bottom Left 8) Top Right 9) Bottom Right
( )
3) Find the Triangle.
1) Bottom Right 2) Centre Left 3) Top Right 4) Top Centre 5) Bottom Centre 6) Top Left 7) Centre 8) Bottom Left 9) Centre Right
( )
4) Find the Pie-.
1) Bottom Right 2) Top Centre 3) Bottom Left 4) Centre Left 5) Top Right 6) Top Left 7) Bottom Centre 8) Centre 9) Centre Right
( )
5) Find the Helicopter.
1) Bottom Left 2) Centre 3) Top Right 4) Bottom Right 5) Centre Right 6) Top Left 7) Centre Left 8) Top Centre 9) Bottom Centre
( )
6) Find the Tv.
1) Bottom Left 2) Bottom Right 3) Top Centre 4) Centre Right 5) Top Right 6) Centre Left 7) Bottom Centre 8) Top Left 9) Centre
( )
7) Find the Squirrel-.
1) Bottom Left 2) Centre Right 3) Top Right 4) Top Centre 5) Bottom Right 6) Centre 7) Bottom Centre 8) Top Left 9) Centre Left
( )
8) Find the Horse.
1) Top Centre 2) Bottom Left 3) Centre Left 4) Centre Right 5) Top Left 6) Bottom Centre 7) Bottom Right 8) Top Right 9) Centre
( )
9) Find the Pear.
1) Bottom Right 2) Centre Right 3) Centre Left 4) Top Right 5) Top Centre 6) Top Left 7) Centre 8) Bottom Centre 9) Bottom Left
( )
10) Find the Inverter.
1) Top Centre 2) Top Left 3) Bottom Right 4) Top Right 5) Bottom Centre 6) Bottom Left 7) Centre Left 8) Centre Right 9) Centre
( )
1) Find the Orange.
1) Bottom Left 2) Top Centre 3) Bottom Right 4) Bottom Centre 5) Centre Left 6) Top Right 7) Centre Right 8) Centre 9) Top Left
Answer: 4
2) Find the Keyboard.
1) Centre Right 2) Top Centre 3) Top Right 4) Top Left 5) Bottom Centre 6) Centre Left 7) Bottom Right 8) Centre 9) Bottom Left
Answer: 6
3) Find the Triangle.
1) Bottom Right 2) Bottom Left 3) Centre Right 4) Top Right 5) Top Centre 6) Centre 7) Bottom Centre 8) Top Left 9) Centre Left
Answer: 3
4) Find the Pie-.
1) Centre Left 2) Centre Right 3) Top Centre 4) Centre 5) Bottom Centre 6) Bottom Right 7) Bottom Left 8) Top Right 9) Top Left
Answer: 9
5) Find the Helicopter.
1) Top Centre 2) Bottom Right 3) Centre Right 4) Bottom Left 5) Top Right 6) Centre Left 7) Centre 8) Top Left 9) Bottom Centre
Answer: 5
6) Find the Tv.
1) Centre 2) Top Right 3) Centre Right 4) Centre Left 5) Bottom Right 6) Top Centre 7) Bottom Left 8) Bottom Centre 9) Top Left
Answer: 5
7) Find the Squirrel-.
1) Centre Right 2) Top Left 3) Centre Left 4) Bottom Right 5) Centre 6) Top Centre 7) Top Right 8) Bottom Left 9) Bottom Centre
Answer: 6
8) Find the Horse.
1) Centre Right 2) Bottom Centre 3) Top Right 4) Centre 5) Bottom Left 6) Centre Left 7) Top Left 8) Bottom Right 9) Top Centre
Answer: 5
9) Find the Pear.
1) Centre Right 2) Top Centre 3) Bottom Left 4) Centre 5) Top Left 6) Top Right 7) Bottom Right 8) Centre Left 9) Bottom Centre
Answer: 9
10) Find the Inverter.
1) Bottom Centre 2) Centre Right 3) Bottom Left 4) Top Right 5) Top Left 6) Top Centre 7) Centre 8) Bottom Right 9) Centre Left
Answer: 9