Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Write an expression for 167 fewer than R.
Answer:_______________ |
| 2) Write an expression for P subtracted from 201.
Answer:_______________ |
| 3) Write an expression for 195 more than M
Answer:_______________ |
| 4) Write an expression for the sum of 200 and Y.
Answer:_______________ |
| 5) Write an expression for 238 and D more.
Answer:_______________ |
| 6) Write an expression for 225 fewer than U.
Answer:_______________ |
| 7) Write an expression for H subtracted from 204.
Answer:_______________ |
| 8) Write an expression for 209 more than A
Answer:_______________ |
| 9) Write an expression for the sum of 205 and M.
Answer:_______________ |
| 10) Write an expression for 248 and H more.
Answer:_______________ |
| 1) Write an expression for 167 fewer than C. Answer: C-167 SOLUTION 1 : solve: " 167 fewer than C " means you should subtract 167 from C. C-167 |
| 2) Write an expression for K subtracted from 201. Answer: 201-K SOLUTION 1 : solve: " K subtracted from 201 " means you should subtract K from 201.
201-K |
| 3) Write an expression for 195 more than S Answer: S+195 SOLUTION 1 : solve: " 195 more than S " means you should add S and 195. S+195 |
| 4) Write an expression for the sum of 200 and V. Answer: 200+V SOLUTION 1 : solve: " The sum of 200 and V " means you should add 200 and V. 200+V |
| 5) Write an expression for 238 and N more. Answer: 238+N SOLUTION 1 : solve: " 238 and N more " means you should add 238 and N. 238+N |
| 6) Write an expression for 225 fewer than Z. Answer: Z-225 SOLUTION 1 : solve: " 225 fewer than Z " means you should subtract 225 from Z. Z-225 |
| 7) Write an expression for C subtracted from 204. Answer: 204-C SOLUTION 1 : solve: " C subtracted from 204 " means you should subtract C from 204.
204-C |
| 8) Write an expression for 209 more than W Answer: W+209 SOLUTION 1 : solve: " 209 more than W " means you should add W and 209. W+209 |
| 9) Write an expression for the sum of 205 and A. Answer: 205+A SOLUTION 1 : solve: " The sum of 205 and A " means you should add 205 and A. 205+A |
| 10) Write an expression for 248 and E more. Answer: 248+E SOLUTION 1 : solve: " 248 and E more " means you should add 248 and E. 248+E |