Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) In this problem, what is 24 15 + 9 = 24
Answer:_______________ |
| 2) In this problem, what is 46 29 + 17 = 46
Answer:_______________ |
| 3) In this problem, what is 23 20 + 3 = 23
Answer:_______________ |
| 4) In this problem, what is 28 21 + 7 = 28
Answer:_______________ |
| 5) In this problem, what is 30 15 + 15 = 30
Answer:_______________ |
| 6) In this problem, what is 29 19 + 10 = 29
Answer:_______________ |
| 7) In this problem, what is 23 13 + 10 = 23
Answer:_______________ |
| 8) In this problem, what is 49 29 + 20 = 49
Answer:_______________ |
| 9) In this problem, what is 28 25 + 3 = 28
Answer:_______________ |
| 10) In this problem, what is 28 11 + 17 = 28
Answer:_______________ |
| 1) In this problem, what is 24 15 + 9 = 24
Answer: 2 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 15 + 9 = 24 In this problem, 24 is the sum. |
| 2) In this problem, what is 46 29 + 17 = 46
Answer: 1 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 29 + 17 = 46 In this problem, 46 is the sum. |
| 3) In this problem, what is 23 20 + 3 = 23
Answer: 2 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 20 + 3 = 23 In this problem, 23 is the sum. |
| 4) In this problem, what is 28 21 + 7 = 28
Answer: 2 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 21 + 7 = 28 In this problem, 28 is the sum. |
| 5) In this problem, what is 30 15 + 15 = 30
Answer: 1 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 15 + 15 = 30 In this problem, 30 is the sum. |
| 6) In this problem, what is 29 19 + 10 = 29
Answer: 2 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 19 + 10 = 29 In this problem, 29 is the sum. |
| 7) In this problem, what is 23 13 + 10 = 23
Answer: 2 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 13 + 10 = 23 In this problem, 23 is the sum. |
| 8) In this problem, what is 49 29 + 20 = 49
Answer: 1 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 29 + 20 = 49 In this problem, 49 is the sum. |
| 9) In this problem, what is 28 25 + 3 = 28
Answer: 1 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 25 + 3 = 28 In this problem, 28 is the sum. |
| 10) In this problem, what is 28 11 + 17 = 28
Answer: 1 SOLUTION 1 : The sum is the answer to an addition problem. Look at this problem: 11 + 17 = 28 In this problem, 28 is the sum. |