Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) At the dealership where she works, Jeevini fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Jeevini reached by the end of February
Answer:_______________ |
| 2) At the dealership where she works, Panimalar fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Panimalar reached by the end of February
Answer:_______________ |
| 3) Raj's milkshake recipe calls for of a scoop of ice cream and Barathan's recipe calls for of a scoop. How many more scoops of ice cream are used in Raj's recipe than in Barathan's recipe Answer:_______________ |
| 4) Tulasi began her pizza delivery route with of a tank of petrol in her car. When she made it back to the pizzeria, of a tank of petrol was left. How much petrol did Tulasi use tanks Answer:_______________ |
| 5) Over the weekend, Tulasi drank of a bottle of soda and Pavi drank of a bottle. How much more soda did Tulasi drink than Pavi Answer:_______________ |
| 6) At the dealership where she works, Chithra fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Chithra reached by the end of February
Answer:_______________ |
| 7) At the dealership where she works, Savithri fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Savithri reached by the end of February
Answer:_______________ |
| 8) Barathan's milkshake recipe calls for of a scoop of ice cream and Anand's recipe calls for of a scoop. How many more scoops of ice cream are used in Barathan's recipe than in Anand's recipe Answer:_______________ |
| 9) Thamarai began her pizza delivery route with of a tank of petrol in her car. When she made it back to the pizzeria, of a tank of petrol was left. How much petrol did Thamarai use tanks Answer:_______________ |
| 10) Over the weekend, Pavi drank of a bottle of soda and Amutha drank of a bottle. How much more soda did Pavi drink than Amutha Answer:_______________ |
| 1) At the dealership where she works, Jeevini fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Jeevini reached by the end of February Answer: SOLUTION 1 : Find the fraction of her quarterly sales goal that Jeevini had reached by adding and .
|
| 2) At the dealership where she works, Panimalar fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Panimalar reached by the end of February Answer: SOLUTION 1 : Find the fraction of her quarterly sales goal that Panimalar had reached by adding and .
|
| 3) Raj's milkshake recipe calls for of a scoop of ice cream and Barathan's recipe calls for of a scoop. How many more scoops of ice cream are used in Raj's recipe than in Barathan's recipe Answer: SOLUTION 1 : Find how much more ice cream is used in Raj's recipe by subtracting from .
|
| 4) Tulasi began her pizza delivery route with of a tank of petrol in her car. When she made it back to the pizzeria, of a tank of petrol was left. How much petrol did Tulasi use Answer: tanks SOLUTION 1 : Find the amount of petrol used on the delivery route by subtracting from .
Tulasi used of a tank of petrol. |
| 5) Over the weekend, Tulasi drank of a bottle of soda and Pavi drank of a bottle. How much more soda did Tulasi drink than Pavi Answer: SOLUTION 1 : Find how much more soda Tulasi drank by subtracting from .
Tulasi drank of a bottle more soda than Pavi. |
| 6) At the dealership where she works, Chithra fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Chithra reached by the end of February Answer: SOLUTION 1 : Find the fraction of her quarterly sales goal that Chithra had reached by adding and .
|
| 7) At the dealership where she works, Savithri fulfilled of her quarterly sales goal in January and another of her sales goal in February. What fraction of her quarterly sales goal had Savithri reached by the end of February Answer: SOLUTION 1 : Find the fraction of her quarterly sales goal that Savithri had reached by adding and .
|
| 8) Barathan's milkshake recipe calls for of a scoop of ice cream and Anand's recipe calls for of a scoop. How many more scoops of ice cream are used in Barathan's recipe than in Anand's recipe Answer: SOLUTION 1 : Find how much more ice cream is used in Barathan's recipe by subtracting from .
|
| 9) Thamarai began her pizza delivery route with of a tank of petrol in her car. When she made it back to the pizzeria, of a tank of petrol was left. How much petrol did Thamarai use Answer: tanks SOLUTION 1 : Find the amount of petrol used on the delivery route by subtracting from .
Thamarai used of a tank of petrol. |
| 10) Over the weekend, Pavi drank of a bottle of soda and Amutha drank of a bottle. How much more soda did Pavi drink than Amutha Answer: SOLUTION 1 : Find how much more soda Pavi drank by subtracting from .
Pavi drank of a bottle more soda than Amutha. |