Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Which object is on the right
( ) |
| 2) What colour is the star on the middle
( ) |
| 3) What colour is the square on the middle
( ) |
| 4) What colour is the rectangle on the right
( ) |
| 5) What colour is the star on the middle
( ) |
| 6) Is the Kangaroo is middle side. true or false
( ) |
| 7) What colour is the circle on the left
( ) |
| 8) What colour is the oval on the middle
( ) |
| 9) Is the Pussycat is left side true or false
( ) |
| 10) Which object is on the middle
( ) |
| 1) Which object is on the right
Answer: 1 |
| 2) What colour is the star on the middle
Answer: 1 |
| 3) What colour is the square on the middle
Answer: 1 |
| 4) What colour is the rectangle on the right
Answer: 3 |
| 5) What colour is the star on the middle
Answer: 2 |
| 6) Is the Kangaroo is middle side. true or false
Answer: 2 |
| 7) What colour is the circle on the left
Answer: 2 |
| 8) What colour is the oval on the middle
Answer: 1 |
| 9) Is the Pussycat is left side true or false
Answer: 2 |
| 10) Which object is on the middle
Answer: 3 |