Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) Which even number comes right next 33
( ) |
| 2) Which even number comes before 102, 104, 106
( ) |
| 3) Which odd number comes before 93, 95, 97
( ) |
| 4) Which even number comes right before 83
( ) |
| 5) Which odd number comes right next 50
( ) |
| 6) Which odd number comes next 9, 11, 13,
( ) |
| 7) Which odd number comes right before 58
( ) |
| 8) Which even number comes right next 25
( ) |
| 9) Which even number comes before 96, 98, 100
( ) |
| 10) Which odd number comes before 97, 99, 101
( ) |
| 1) Which even number comes right next 33 Answer: 34 |
| 2) Which even number comes before 102, 104, 106 Answer: 100 |
| 3) Which odd number comes before 93, 95, 97 Answer: 91 |
| 4) Which even number comes right before 83 Answer: 82 |
| 5) Which odd number comes right next 50 Answer: 51 |
| 6) Which odd number comes next 9, 11, 13, Answer: 15 |
| 7) Which odd number comes right before 58 Answer: 57 |
| 8) Which even number comes right next 25 Answer: 26 |
| 9) Which even number comes before 96, 98, 100 Answer: 94 |
| 10) Which odd number comes before 97, 99, 101 Answer: 95 |