Written Instructions:
For each Multiple Choice Question (MCQ), four options are given. One of them is the correct answer. Make your choice (1,2,3 or 4). Write your answers in the brackets provided..
For each Short Answer Question(SAQ) and Long Answer Question(LAQ), write your answers in the blanks provided.
Leave your answers in the simplest form or correct to two decimal places.
| 1) On a game show, Ponnalagu got to spin the wheel twice. The first time, she got 28 points. The second time, she got -127 points. Assuming she started with no points, what was her total score
( ) |
| 2) While hiking, Selvanayaki went up 400 metres. If Selvanayaki estarted at 700 metres above sea level, which integer represents her elevation now
( ) |
| 3) On a game show, Nandini got to spin the wheel twice. The first time, she got 13 points. The second time, she got -149 points. Assuming she started with no points, what was her total score
( ) |
| 4) While hiking, Poongodi went up 200 metres. If Poongodi estarted at 900 metres above sea level, which integer represents her elevation now
( ) |
| 5) On a game show, Ovini got to spin the wheel twice. The first time, she got 23 points. The second time, she got -120 points. Assuming she started with no points, what was her total score
( ) |
| 6) While hiking, Ponnalagu went up 200 metres. If Ponnalagu estarted at 700 metres above sea level, which integer represents her elevation now
( ) |
| 7) On a game show, Panimalar got to spin the wheel twice. The first time, she got 43 points. The second time, she got -164 points. Assuming she started with no points, what was her total score
( ) |
| 8) While hiking, Poovazhagi went up 300 metres. If Poovazhagi estarted at 800 metres above sea level, which integer represents her elevation now
( ) |
| 9) On a game show, Nandini got to spin the wheel twice. The first time, she got 48 points. The second time, she got -112 points. Assuming she started with no points, what was her total score
( ) |
| 10) While hiking, Indra went up 300 metres. If Indra estarted at 800 metres above sea level, which integer represents her elevation now
( ) |
| 1) On a game show, Ponnalagu got to spin the wheel twice. The first time, she got 28 points. The second time, she got -127 points. Assuming she started with no points, what was her total score
Answer: 4 SOLUTION 1 : Solve: Add; 28 + -127 = -99 |
| 2) While hiking, Selvanayaki went up 400 metres. If Selvanayaki estarted at 700 metres above sea level, which integer represents her elevation now
Answer: 2 SOLUTION 1 : Solve: Add: 400 + 700 = 1100 |
| 3) On a game show, Nandini got to spin the wheel twice. The first time, she got 13 points. The second time, she got -149 points. Assuming she started with no points, what was her total score
Answer: 2 SOLUTION 1 : Solve: Add; 13 + -149 = -136 |
| 4) While hiking, Poongodi went up 200 metres. If Poongodi estarted at 900 metres above sea level, which integer represents her elevation now
Answer: 4 SOLUTION 1 : Solve: Add: 200 + 900 = 1100 |
| 5) On a game show, Ovini got to spin the wheel twice. The first time, she got 23 points. The second time, she got -120 points. Assuming she started with no points, what was her total score
Answer: 1 SOLUTION 1 : Solve: Add; 23 + -120 = -97 |
| 6) While hiking, Ponnalagu went up 200 metres. If Ponnalagu estarted at 700 metres above sea level, which integer represents her elevation now
Answer: 3 SOLUTION 1 : Solve: Add: 200 + 700 = 900 |
| 7) On a game show, Panimalar got to spin the wheel twice. The first time, she got 43 points. The second time, she got -164 points. Assuming she started with no points, what was her total score
Answer: 2 SOLUTION 1 : Solve: Add; 43 + -164 = -121 |
| 8) While hiking, Poovazhagi went up 300 metres. If Poovazhagi estarted at 800 metres above sea level, which integer represents her elevation now
Answer: 2 SOLUTION 1 : Solve: Add: 300 + 800 = 1100 |
| 9) On a game show, Nandini got to spin the wheel twice. The first time, she got 48 points. The second time, she got -112 points. Assuming she started with no points, what was her total score
Answer: 1 SOLUTION 1 : Solve: Add; 48 + -112 = -64 |
| 10) While hiking, Indra went up 300 metres. If Indra estarted at 800 metres above sea level, which integer represents her elevation now
Answer: 1 SOLUTION 1 : Solve: Add: 300 + 800 = 1100 |